Superkiinteytys Viikot 1-8 / 21.10.2019 (NAISET) VÄÄRÄ 2 kk tehokiinteytysjakso!

Sinulle, joka haluat: kiinteän ja sporttisen kropan, mahtua juuri haluamiisi vaatteisiin, roppakaupalla kaupalla energiaa arkeesi!

badge Created with Sketch.

Kiinteytä kehoasi ennätysvauhtia ja käännä painostava kaamosväsymys pursuavaksi energiaksi! Sadoilla ihmisillä toimivaksi todistettu nettivalmennus starttaa jälleen yleisön pyynnöstä!

Tehdään tuloksia innostavassa porukassa, 21.10.2019 alkaen!

”Ystäväni muuten ihmettelivät, että olen hoikistunut ihan hirveesti ja kokeilivat käsivarsiani :) . Samoin kuntosalin omistajanainen kysyi, et olenko ollut jollain kuntokampanjalla ja että näyttää hyvältä..:)”

Sain tämän kommentin juuri eräältä asiakkaaltani. Se ei ole poikkeus, vaan saan vastaavia päivittäin. Lue tämä teksti alusta loppuun, niin saat selville, miten myös sinä voit saada tuloksia vastaavia tuloksia.. vaikka aikaisemmat kiinteysyrityksesi olisivat epäonnistuneet!

Esimerkkejä Timo Haikaraisen valmennustuloksista. Onnistu menetelmillä, jotka on todistettu toimiviksi jo tuhansilla naisilla!

Ensin.. Miltä kuulostaisi se, että joulun alla..

 • Valitset päällesi juuri ne upeat vaatteet, jotka haluat – Ei vain niitä, joihin satut mahtumaan
 • Olet polttanut kehostasi rasvaa 8 viikon ajan. 0,5, 1, jopa 1,5 kg / vk vauhtia!
 • Olet vaihtanut ahdistavan kaamosjakson väsymyksen ja alakulon ylitsepursuavaksi energiaksi
 • Ystäväsi hämmästelevät sinut nähtyään: ”Wau, mitä olet oikein tehnyt itsellesi!?”
 • Tämä on Sinun syksysi – voit olla jo ennen joulua elämäsi kunnossa, silloin kun muuta vasta suunnittelevat hädissään ”uudenvuodenlupauksia”, kerättyäsi kaamos-kiloja koko syksyn.
 • Kuulostiko liian hyvältä ollakseen totta? Lue eteenpäin ja tutustu valmennusmenetelmään, joka on tuottanut super-tuloksia jo tuhansilla naisilla. Huomaat, että kaikki tämä voi olla mahdollista myös Sinulle!
 • Uudistettu 2 kk Superkiinteytys+ Takuulla timmiksi verkkovalmennus starttaa yleisön pyynnöstä 23.10.2017.

Suomen kokenein Personal Trainer, jonka asiakkaaksi ihmiset jonottavat kuukausitolkulla, paljastaa tässä nettivalmennuksessa salaisuutensa, joilla saat supertuloksia ja teet vihdoin totta kehonmuokkausunelmistasi, ilman turhauttavaa arpapeliä. Samalla etenet syksyn pimeimmän kauden läpi aivan uudella energialla, joka saa ystäväsi hämmästelemään, ”mitäs sinulle on oikein tapahtunut?” :)

2 kuukauden verkkovalmennus Suomen kokeneimman Personal Trainerin opeilla

Kerron aluksi, mistä tässä kokonaisuudessa on oikein kyse:

 • 2 kuukauden valmennuskokonaisuus, jolla muokkaat vartaloasi ennen näkemättömällä tavalla –tulostakuulla
 • Valmennus on kehitetty 4 kertaa loppuunmyydystä 2kk superkiinteytys-seminaarivalmennuksesta
 • Mukaasi saat kehosta ”rasvanpolttokoneen” tekevät  treeniohjelmat sekä omaan kokoosi ja kulutukseesi sovitetut ruokavaliot
 • Bonuksena mukana yhteensä 6 tuntia innostavaa ja tietoa pursuavaa luento- ja videomateriaalia rasvaa polttavan harjoittelun ja ravinnon saloista.
 • Lisäksi mukana on huikean palautteen saanut käytännön demovideo siitä, miten tarkalleen teet laadukasta ja kehittävää treeniä
 • Valmennukseen osallistuvana pääset suljettuun Facebook -ryhmäämme, jossa saat tukea ja tsemppiä sekä vastauksen kaikkiin kysymyksiisi
 • Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä henkilöitä – kyseessä ei ole tuhansien massavalmennus 

Varmistan vielä: Haluatko Sinä:

Eroon löysistä reisistä, kiinteän vatsan, timmin ja muodokkaan pepun? Haluatko pukeutua juuri haluamiisi vaatteisiin –ei niihin, jotka sattuvat mahtumaan sinulle? Haluatko roppakaupalla energiaa ja itsevarmuutta? Lisää voimaa ja kauniin sporttisia lihasmuotoja kroppaasi? Nämä kaikki ovat loistavia tavoitteita. Ja ennen kaikkea voit saavuttaa ne nopeammin kuin osasit arvatakaan. Palataan niihin kohta.. Mutta sitä ennen..

Muuten.. tiesitkö, mitä syksy tekee keskimäärin kehollemme?

Syysillat pimenevät. Eikä ahdistava pimeyden vaippa ei tunnu päästävän otteestaan ennen puolta päivää. Sen mukana tulee makeannälkä, lihominen, väsymys ja liikaunisuus. Kenties tunnistit itsesi tästä? Mutta älä syytä itseäsi lössähtävästä kuntoilusta, repsahtavasta ruokavaliosta ja malasta mielialasta -jopa kolmannes meistä suomalaisista kärsii juuri pimeimpinä kuukausina, eli marras-joulukuussa kaamosmasennuksesta. Mutta onneksi tässäkin ongelmassa piilee mahdollisuus, josta kerron sinulle kohta..

Sopiiko tämä valmennus sinulle? Haluaisin, että vastaat seuraaviin kysymyksiin:

 • Oletko miettinyt, että ”jotain tarttis tehdä”, mutta et ole päässyt alkuun?
 • Etkö ole päässyt kropanmuokkauksessa haluamaasi lopputulokseen?
 • Tuntuuko, että et ole sinut kroppasi kanssa –peilikuvasi ei todellakaan miellytä sinua?
 • Etkö tiedä, mistä aloittaisit saadaksesi heti loistavia tuloksia?
 • Tuntuuko, ettet vaan pysty tekemään muutosta yksin ja kaipaat tietoa, tukea ja tsemppiä?
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja loukkaat itsesi sen sijasta, että saisit loistavia tuloksia treenistäsi?
 • Oletko jämähtänyt paikoillesi harjoittelussa? Käyt salilla, mutta se ei näy kropassasi?
 • Oletko hämmentynyt ja tuskastunut, kun tekemäsi työ ei tuota tuloksia? Etkä tiedä, ”mikä mättää”?
 • Haluatko nopeasti takaisin kehityksen tielle turhauttavalta ja treeni-innon tappavalta tasannevaiheelta?
 • Oletko kokeillut netistä, blogeista tai lehdistä löytämiäsi harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?
 • Haluatko treenata ohjelmilla, joka saa tavallisen treenaajan kiinteytymään silmissä –sen sijasta, että treenaisit supergeenit omaavan fitness-urheilijan treeniohjelmalla, joka johtaa turhautumiseen ja huonoihin tuloksiin?
 • Haluatko optimoida treenisi tulokset liikuntatieteen uusimman tutkimustiedon ja jo sadoilla naisilla erinomaisia tuloksia tuottaneiden ohjelmien avulla?
 • Haluatko ymmärtää miksi tietty harjoittelumalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla on täysi varmuus, että teet oikeita asioita?
 • Haluatko saada ystäväsi kyselemään uteliaana, mitä oikein teet itsellesi, kun kroppasi muuttuu silmissä?
 • Haluatko kerrankin näyttää itsellesi, että pystyt muokkaamaan kehoasi ennätysajassa? Ja näyttää samalla epäilijöillesi pitkää nenää kehittymällä todella kovaa vauhtia?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, lue eteenpäin, sillä seuraavat asiat voivat tehdä todellisen käänteen harjoittelussasi ja saavuttamissasi tuloksissa!

Panosta treeniin, joka tuottaa tuloksia

Kova panostus harjoitteluun ei aina tuota optimaalisia tuloksia. Joskus tuloksia ei tunnu syntyvän lainkaan. Olet kenties kokeillut jo monenlaisia asioita: 5-jakoisia fitness-ohjelmia, HIIT-treeniä ja erilaisia jumppia, mutta ilman toivomiasi tuloksia.

Et ole yksin. Eivätkä heikot tulokset ole sinun syytäsi. Räjähdysmäisesti kasvaneella kuntoilualalla liikkuu paljon ”yleisiä totuuksia” treenistä ja ruokavaliosta. Usein nämä ”totuudet” eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai todella isoon kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa poikkeuksellisia tuloksia tavalliselle treenaajalle – ei huippu-geenit omaavalle fitness-kisaajalle, jolla on aikaa harjoitella kaksi kertaa päivässä 6 päivänä viikossa.

Onneksi uskomattoman nopeaan kehonmuokkaukseen on olemassa harjoitus- ja ravintomalli, joka ei vaadi 10–12 harjoitusta viikossa, äärimmäisiä kieltoja ruokavaliossa tai aamuharjoituksia tyhjällä mahalla. Tämä malli vaatii vain 4-5 harjoitusta viikossa. Ja mikä parasta, se tuottaa paremmat tulokset kuin väsymykseen, kyllästymiseen ja treeni-innon hiipumiseen johtava ”maratonharjoittelu”, kaksi kertaa päivässä, joka päivä.

Kerron sinulle nyt yhden jutun, jonka ole oppinut 16 vuoden tulosvastuullisessa valmennustyössä..

Kropasta kannattaa uuvuttavan, kuluttavan ja huonoja tuloksia tuovan rääkin sijasta tehdä 24/7 iloisesti hyrräävä rasvanpolttokone.

Juuri sellaiseksi sinäkin voit muuttaa kroppasi Superkiinteytys verkkovalmennuksessa. Siinä opit ensin kaiken tarvitsemasi optimaalisesta harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä niiden toteutuksesta. Sen jälkeen olet valmis tekemään elämäsi tuloksia 2 kuukauden aikana.

Mitä teet eri tavalla tässä valmennuksessa?

Superkiinteytyksen malli toimii, koska se perustuu kaiken tekemisen optimointiin. Optimointiin, jonka olen tehnyt viimeisimmän tutkimustiedon ja lähes 23 000 käytännön valmennustunnin tuoman kokemuksen sekä jatkuvan harjoitusmallin parantamisen perusteella.

Valmennuksessani toteutat harjoittelua, joka puree nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo kehittää lihaksiasi ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta sulattaa rasvaa kropastasi 24/7. Sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Valmennuksen kautta opit ja saat mukaasi:

 • Tutkimustietoon ja satojen asiakkaiden kokemukseen perustuvan, tarkan 8 viikon treeniohjelman, jonka avulla nostat lihasten kehittymisen uudelle tasolle ja pidät aineenvaihduntasi sekä rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri –jopa silloin kun makaat sohvalla tai nukut.
 • Millaiset harjoitteet ja treenitavat muokkaavat kehoa nopeimmin, ja miksi.
 • Mitkä yleiset treenivirheet saavat kehityksesi laahaamaan ja lamauttavat sen joskus kokonaan.
 • Mitkä ovat oikeasti tärkeitä pariaatteita tehokkaasti rasvaa polttavassa ja kehoa kiinteyttävässä ruokavaliossa. Mitkä (yllättävän yleiset) periaatteet taas ovat silkkaa ajan ja rahan haaskausta, ja aiheuttavat vain ylimääräistä stressiä ja ahdistusta.
 • Kuinka paljon ja mitä sinun tulee tarkalleen syödä, jotta rasva suorastaan tirisee pois kehostasi –ja vieläpä ilman nälkää!
 • Innostavia harjoitusdemo-videoita, joissa näet täsmälleen, miten harjoittelua tulisi toteuttaa. Näin saat treeniohjelmasta maksimihyödyn irti heti ensimmäisestä harjoituksesta lähtien.
 • Täynnä tietoa olevat 1,5 h treeni- ja ravintovideot. Voit palata niihin rauhassa ja oppia koko ajan lisää.
 • Innostavat viikoittaiset treeni- ja ravinto- ja motivaatiovideot sekä kirjalliset materiaalit.
 • Helppoja liikuntapsykologian keinoja, joilla teet treenistäsi tehokkaampaa ja motivoit itseäsi. Näin harjoittelu on mukavampaa ja tuottaa entistäkin parempia tuloksia. Bonuksena voit parantaa voimaasi jopa 9-11 % saman tien.
 • Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, millä yleisillä, mutta hyödyttömillä lisäravinteilla lisäravinnefirmojen sponsoroimat valmentajat huijaavat rahasi pois. (asiakkaakseni tulevat säästävät parhaimmillaan yli 100 € kuukaudessa, kun poistan heidän ruokavaliostaan hyödyttömät ja vain lisäravinnekauppiaita epä-eettisesti rikastuttavat turhakkeet)

HUOM! Valmennuksessa ei ole ”menossa mukana” lisäravinnefirmoja joiden tuotteet ”ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle”. Tästä voit olla varma!

 • Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ravinnon ajoituksessa – virheet, jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.
 • Online tuen harjoittelun toteutukseen. Kattavastakin mallista voi herätä kysymyksiä. Et jää yksin niiden kanssa, vaan voit kysyä ne tätä kautta ja saat nopeasti suljetun facebook ryhmän kautta vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Valmentaja:

Suomen kokenein Personal Trainer Timo Haikarainen, LitM/PT

Haikaraisen Timo tässä, moikka!

Suo anteeksi, etten esitellyt itseäni tarkemmin alussa. Halusin kertoa ensi sinulle tärkeimmistä asioista, eli työkaluista, joilla saat OIKEASTI tuloksia! Saatan olla osalle teistä tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja tämän valmennuksen taustoista. Olen valmentanut 16 vuoden aikana satoja ihmisiä parempaan kuntoon ja auttanut heitä murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan. Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”. Siksi olen jatkuvasti viilannut valmennussapluunaani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 16 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Minun on ollut pakko tehdä näin, sillä viikoittain luokseni tulee asiakkaita, jotka matkustavat jopa Englannista, Ruotsista tai Lapista saakka luokseni käynnistääkseen kehityksensä. Silloin en voi arvuutella ja kikkailla, vaan teen sitä, mikä takuulla toimii.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 800 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut lähes 200 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri Sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Kuntosaleilla ja lenkkipoluilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen mainioiden asiakkaideni kanssa. Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa.

Suurin osa asiakkaistani on tavallisia treenaajia, tavalliset geenit omaavia naisia, jotka haluavat kerrankin tuloksia ahkerasta työstään. Mutta tiede ja Suomen mittavin kokemus tulosvastuullisesta valmennuksesta auttavat minua tuottamaan tavallisille treenaajilla hyvin epätavallisia tuloksia –tuloksia, jota auttavat asiakkaitani saavuttamaan lopulta unelmiensa kropan lisäksi valtavasti muuta elämässään. Onnistuminen ruokkii itsevarmuutta ja pian onnistumisia alkaa sadella myös muilla elämän osa-alueilla!

Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle tämän lähes 23 000 face-to-face –valmennustunnin tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilatut harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella.

Näet usein tässä kohtaa ihmisten kommentteja ja lausahduksia ”referensseinä”. Käytän kuitenkin mieluummin tässä jotain konkreettisempaa.

Seuraavassa vain muutama esimerkki konkreettisista, mitatuista ja kuvannetuista tuloksista, joita asiakkaani ovat esimerkiksi valmennuskaudella syksy 2014-kesä 2016 saaneet aikaan. Sillä uskon, että juuri tulokset ovat sinulle tärkeitä. Ei se, pitääkö joku nimetön asiakkaani minua ”symppiksenä”, ”hyvänä tyyppinä” tai ”tosi tsempparina” – vaikka toki haluan asian näin asiakkaideni keskuudessa olevan.

Lataa kuva tästä isommaksi

Nostetaan kuva kimarasta pari esimerkkiä. Usein esimerkiksi väitetään, että lihasta ei voi kasvattaa samaan aikaan kun polttaa rasvaa. Tämä on pötyä! Käytännössä kaikki asiakkaani kuitenkin tekevät juuri näin. Seuraavan asiakkaani tapauksessa hassua on se, että hän painoi ennen ja jälkeen valmennuksen täsmälleen saman verran. Mutta kroppa näytti täysin erilaiselta, kiinteältä ja sporttiselta!

Katso kuva tästä isommaksi

Usein myös väitetään, että kropan muokkaus vaatii ikuisuuden: ”Aloita nyt, niin jotain voi näkyä hyvällä tuurilla vuoden päästä!”. Näin ei onneksi ole. Tämä asiakkaani muokkasi kroppansa todella timmiksi 2,5 kuukaudessa. Tuloksena oli timmi vatsa, kiinteä kädet ja kauniin muodokkaat selkä ja olkapäät!

Nämä naiset eivät ole mega-lahjakkaita luonnonoikkuja, vaan tavallisia treenaajia, jotka tekivät ahkerasti ja ihailtavalla tsempillä juuri oikeita asioita tulostensa eteen, 4-5 kertaa viikossa treenaten. Asiakaskansioissani on lukematon määrä vastaavia esimerkkejä. Katsotaan nyt, mitä kaikkea tarvitset oman kropanmuokkaus-unelmasi toteuttamiseen!

Lataa kuva tästä isommaksi

Valmennukseen sisältyvät materiaalit ja luentotallenteet

Kroppasi 24/7 hyrrääväksi rasvanpolttokoneeksi muuttava treeniohjelma

Tutkimustietoon ja satojen asiakkaiden kokemukseen perustuvan, tarkan 8 viikon treeniohjelman ja ruokavalion, joiden avulla nostat lihasten kehittymisen uudelle tasolle ja pidät aineenvaihduntasi sekä rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri –jopa silloin kun makaat sohvalla tai nukut. Kaikista liikkeistä on olemassa video opastuksella. Videoista voit varmistaa, että teet liikkeet oikein.

Kokoosi ja kulutukseesi sovellettu ruokavalio

Ruokavaliota pitää muokata hieman koon ja kulutuksen mukaan. Valmennuksen ruokavaliot on sovitettu sellaisiksi, että ne sulattavat rasvaa kropastasi ilman kurnivaa nälkää. Ja voi myös muokata tarvittaessa energiamäärää etätuen avulla, jotta pääset tavoitteeseesi ilman arpapeliä siitä, syötkö liikaa vain liian vähän. Nyt syöt juuri oikean määrän eikä sinun tarvitse enää tuskailla epätietoisuuden kanssa! (Muuten, mukana on maidoton, gluteeniton ja kasvisruokavaliovaihtoehdot).

Luento 1. – rasvaa polttavan ja kehoa kiinteyttävän harjoittelun salat 1,5 tuntia

Luennolla käydään läpi valmennuksen harjoitusohjelma. Kuulet mielenkiintoista, tutkittua ja runsailla käytännön esimerkeillä höystettyä tietoa siitä, miten tarkalleen kannattaa harjoitella, jotta tulokset olisivat poikkeuksellisen hyviä ja jotta vältyt tekemästä turhaa työtä. Näin harjoitusohjelma aukeaa sinulle aivan uudella tavalla. 

Luento 2. Superkiinteytys-harjoitus –demo 1,5 tuntia 

Vedän käytännössä yhden superkiinteytys-valmennuksen harjoituksista malliasiakkaalle. Näet lähietäisyydeltä, minkälaisella teknisellä, fyysisellä ja psyykkisellä vaatimustasolla harjoittelu tulee toteuttaa. Pääset kiinni harjoittelun toteutuksen kriittisen tärkeään maailmaan. Erittäin korkea harjoittelun laatuvaatimus on tärkeä selittävä tekijä asiakkaideni saavuttamien poikkeuksellisten tulosten takana. Keskeytän harjoituksen säännöllisin väliajoin, ja selitän auki monet tulosten kannalta äärimmäisen tärkeät asiat, jotka juuri pääsit näkemään. Mukana on pieniä yksityiskohtia, jotka usein erottavat supertulokset tavanomaisista tuloksista. Tämän demo-osion tuottamista ahaa elämyksistä kertoo paljon aikaisempien valmennusten huima 4,8/5 osiokohtainen palautekeskiarvo

Luento 3. Ruokavalion ja treenin kriittiset oheistekijät 1,5 tuntia

Tässä videossa valmennuksen ruokavaliomalli ja sen taustalla olevat urheiluravitsemuksen tutkimustietoon perustuvat avataan lukuisin esimerkein. Tämän jälkeen tiedät tarkalleen, mitä sinun tulee syödä ja milloin, jotta saat tuloksia. Lisäksi tarkastelemme lisäravinteita. Mitä niistä kannattaa käyttää ja mitkä ovat turhia rahareikiä? Miten niitä käytetään, jotta hyöty olisi optimaalinen? 

Kaikki valmennukseen liittyvät materiaalit, ohjelmat, liikevideot ja luentotallenteet ovat kätevästi verkkoympäristössä, jonka avulla pääset koska vain tarkistamaan asioita kun sinulle parhaiten sopii.

Miten pääsen mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja Ilmoittaudu Superkiinteytys verkkovalmennukseen alta löytyvän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti. 

Aikaisemmat valmennukset on myyty aina nopeasti loppuun.

Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä normaalitilanteessa ja erikseen hankittuna vastaavat materiaalit sekä ohjelmat pyörivät täysin eri hintaluokassa.

 • 3 kpl 1,5 tunnin luentoa 267€
 • Harjoitusohjelmat 4kk 399 €
 • Ruokavalio 199 €
 • Etätuki 152€
 • Valmennuksen muu materiaali 299 €
 • Yht. 1316 €

Päätin kuitenkin koota ne tähän verkkovalmennukseen erittäin huokeaksi paketiksi, sillä joudun valitettavasti myymään 90% kyselijöistä ei-oota henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennuspaikkani ja jonotuslistani ovat tupaten täynnä.

Tämän valmennuksen hinta

Valmennuksen hinta on 147€ . Se on yhden vaivaisen kahvikupin päivähinta, 2,45 € per päivä! Tällä saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kiinteytystuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin”,  ”kokeilevat vielä kerran itse”, tai ”miettivät vielä” junnaavat edelleen lähtöpisteessään ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen”.

Koska olet lukenut tänne asti, en usko, että kuulut tähän joukoon, vaan otat vastuun kehittymisestäsi ja nouset vitkastelijoiden ja selittelijöiden yläpuolelle -ja lopulta heidän ihailevien (ja ehkä hieman kadehtienkin) katseidensa kohteeksi! Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kuntoon nyt. Sulje silmäsi, näe itsesi peilistä joulun alla, unelmiesi kunnossa. Ja laita tämä unelmasi toteen NYT ja ilmoittaudu mukaan -riskittä, sillä valmennuksessa on 100% tyytyväisyystakuu!

 

 

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelusi ja tuloksesi uudelle tasolle. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, kiinteämpi ja energisempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

Bonukset

1) Monipuoliset materiaalit verkossa

Kaikki materiaalit, harjoitusohjelmat, ruokailuohjeet sekä paljon muuta löytyy suoraan selkeästi jäsenneltynä laadukkaasta verkkoympäristöstä. Kaikista harjoitusliikkeistä on selkeät ohjevideot. Verkkoympäristöstä löytyy myös erittäin kattava ja loistavan palautteen saanut harjoitus-demo -video, josta näet täsmälleen, miten treenaan treenaan asiakkaitani loistaviin tuloksiin! Pystyt helposti ja nopeasti palaamaan materiaaleihin aina kun tarve vaatii.

2) Etätuki valmennusjaksoa tukemaan

Valmennukseen sisältyy 2 kuukauden etätuki. Voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä suljetun facebook ryhmän kautta.

Muuten, tämä on nimensä mukaisesti etäTUKI. Tässä muutama kommentti tämän motivoivan ja toisiamme päivittäin parempiin tuloksiin tsempaavan, innostavan ”facebook-salaseuramme” tuesta, joka ei takuulla jätä sinua yksin!

3) Kaikki materiaalit käytössä 3 kk

Itse valmennusohjelma kestää 2 kk, mutta saat oikeuden verkkoympäristöön ja materiaaleihin seuraavan 3 kk ajaksi.

Yhteistyössä

Kuntokompassi on valtakunnallinen personal trainer palveluita tarjoava yritys, jonka toiminnassa korostuvat valmentajien ammattiosaaminen ja palvelun korkea laatu. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat Personal Trainer koulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita.

TH-Valmennus on 2006 perustettu kunto- ja urheiluvalmennukseen sekä liikunta-alan koulutus- ja asiantuntijatehtäviin erikoistunut yritys. Yritystä johtaa Timo Haikarainen, LitM. Yritys toimii Jyväskylästä käsin. TH-Valmennus yhdistää toiminnassaan uusimman valmennus- ja liikunta-alan tutkimustiedon ja käytännönläheisen toiminnan innostavalla, motivoivalla ja tuloksia tuottavalla tavalla.

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos minulle tulee kysymyksiä liikkeistä, ohjelmista tai treenidemotallenteesta?  

Suljetun facebook ryhmän kautta toteutuva online tuki vastaa kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulle tulee mieleen. Näin saat takuuvarman startin harjoittelulle ja ruokavaliolle ja pääset nauttimaan treenistä ja tuloksista pähkäilyn sijaan.

”Etätuki toimii kerrankin mainiosti, kysymyksiin tulee nopeat ja asiantuntevat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

Sain mainioita tuloksia 2016 kevään 2 kuukauden Superkiinteytys-seminaarivalmennuksella. Onko tämä sama valmennus?

Tämä valmennus on kehitetty versio 2015, 2016 ja 2017 järjestetyistä, aina loppuunmyydyistä 2 kk superkiinteytys-valmennuksista. Ensimmäinen 8 viikkoa noudattaa samaa harjoittelumallia, pienillä viilauksilla, jotka tekevät siitä vieläkin tehokkaamman. Luento- ja videomateriaali on sama alkuperäisessä Superkiinteys –seminaarivalmennuksessa. Tässä valmennuksessa mukaan tulee aivan uusi viikkovideoiden ja materiaalien osio,

Rasvaprosenttini on jo matala, haluan kasvattaa lihasta –rasvaa ei tarvitse kropasta lähteä enää yhtään. Sopiiko tämä valmennus minulle ollenkaan?

Kyllä sopii. Jos tavoitteesi ei ole polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta samaan aikaan, saat etätuessa selkeät viilausohjeet ruokavalio- ja harjoitusohjelmaan. Homma on hetkessä hoidettu ja etenet kohinalla kohti tavoitettasi.

Entä jos malli ei heti toimikaan superhyvin juuri minulla?

Malli on tuottanut systemaattisesti poikkeuksellisen kovia tuloksia sadoille asiakkaille, ja on erittäin ennustettavaa, että se toimii mainiosti myös sinulla. Mutta jokainen ihminen on kuitenkin yksilö. Yksilölliset geneettiset erot voivat aiheuttaa sen, että jotain kohtaa ohjelmassa pitää hieman viilata. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Jos kodallasi jotain pientä yksityiskohtaa tarvitsee säätää, voit tehdä sen etätuen kautta. Samoin voit kysyä sitä kautta kaikki muut kysymykset, joita sinulla mahdollisesti herää ohjelmasta. Aikaisempia valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

”Tää etätukipuoli on toiminut hienosti ja olen saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa oli myös ”etätuki”. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä!”.

Miten Superkiinteytyminen poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

Ohjelma ei ole kopio kilpailevan fitness -urheilijan kisoihin valmistavasta ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Ohjelman sisältö perustuu 16 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Kaikki tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis-koutsauksesta”.

”Tässä ensimmäisen viikon tulokseni: Vyötärö navan kohta: -8 cm, lantio levein kohta -2 cm. Vyötärön kaventuminen on helpottanut farkkuihin mahtumista, olen entistäkin motivoituneempi!”

Kiitoksia tästä :) Luentotallenteilla todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti katsoa ajan kanssa! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi luennoilla todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla.”

”Treenidemo oli erittäin inspiroiva – ihan huikea!

Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti. Kaikki aikaisemmat valmennukset on myyty nopeasti loppuun, joten varmista paikkasi ajoissa!

Hinta ja maksu

Valmennuksen hinta on 147€ . Se on yhden vaivaisen kahvikupin päivähinta, 2,45 € per päivä! Tällä saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kiinteytystuloksia. Joulun alla voit olla elämäsi kunnossa, kiinteä, hoikka, energinen! –Juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen”, väsyttävän kaamosjakson vietyä viimeisetkin voimat.. jolloin joulu purkautuu heillä entistäkin rajumpaan ja lihottavampaan stressi- ja tunnesyömiseen, enstistä suurempaan morkkikseen ja niin edespäin.. Sinun nauttiessa hyvässä kunnossa jouluruuista levollisin mielin!

Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kuntoon nyt, ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Palautteita aikaisemmilta osallistujilta

”Mahtava kokonaisuus!”

”Verkkoympäristö on mielestäni mainio, helppokäyttöinen ja selkeä rakenne. Ja vastaukset tulevat nopeasti faceryhmässä :)”

”Kiitos! Tästä sai paljon uutta potkua omaan tekemiseen.”

”Treenidemotallenne oli erittäin inspiroiva!”” Ja tästä Verkkoympäristöstä: erinomaisesti toteutettu verkkokurssi. Teen näitä opettajana itse Moodleen ja tämähän on parempi ja selkeämpi kuin omat tekeleet :). Materiaali on loogisesti jaettu ja etätuki toimii todella hyvin. Vastaus tulee nopeasti ja vastaajat ovat ammattitaitoisia. Arvosana: 10+”

”Mahtava setti!”

”Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkoympäristöön kaiken kaikkiaan! Ilman sitä projektin läpivieminen olisi ollut huomattavasti sekavampaa. Lisäksi tuntuu mukavalta kun saa oikeasti yksilöllisesti vastauksia omiin kysymyksiinsä ja ennen kaikkea nopeasti!”

”Erinomainen kokonaisuus. Paljon tietoa pureskeltavaksi! Kiitos.”

”Seminaaritallenteissa on erittäin painavaa asiaa ja oli erityisen kiva, että asioihin sai etätuen kautta kattavia vastauksia”

”Todella hyvä ja informatiivinen setti! Kiitos :) ”

”Mahtava kokonaisuus, Kiitos :) :)”

”Erittäin hyvä kokonaisuus. Hyvin jaksotettu, mukava kuunnella asiantuntijaa..”

”Hyvin organisoitu. Mielenkiintoinen, sujuva esitys. Asiat ytimekkäästi.”

”Aivan loistava valmennus.”

”Kiitos muuten loistavasta nettisivustosta, jonka olette tämän projektin tueksi luoneet. Ne toimivat erittäin hyvin ja ovat todella selkeät! :) Tiedot ruokailuun ja lisäravinteisiin liittyen sekä ruokailujen rytmityksestä ja miten sitä voi vaihdella (päivällinen voi olla iltapala ym.) ovat olleet kullan arvoisia itselleni.”

”Timon luentosetit yhtä hyviä kuin aina ennenkin. ”

”Kiitoksia :) Oli todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti osallistua! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla.”

”Timo Haikarainen luennoitsijana huikea, hänen esittämänsä tiukka asia ilman turhia ”hifistelyjä” varmisti omaa fiilistäni siitä, että olen oikeilla jäljillä treenin ja ravinnon suhteen. Vaikka en niin pidäkään englanninkielisistä fraaseista, niin tähän on pakko kirjoittaa: ”Keep up the good work! :) Mukavaa viikonaloitusta!”

”Tää netti puoli on toiminut hienosti ja saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa vastaavaa ympäristöä käytettiin. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä. Sellainen yleinen löpinä ja höpötys osio olis ihan kiva mihin vois kirjoittaa miten menee tai mik’ pänni, vaikkei nyt olis mitään kysyttävääkään.”

”Verkkoympäristö toimii erittäin hyvin, kiitos nopeista vastauksista ja nuo audio- ja videokoosteet ovat loistavat – tuovat todella paljon lisäarvoa! Kiitos niistä!”

”Verkkoympäristö on kyllä hienosti toteutettu ja etätuen kautta tulee kysymyksiin tulee nopeat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

Nyt on sinun vuorosi – Aloita matka kohti tuloksia ja muokkaa kroppasi täysin uuteen uskoon!

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla! Valmennuksen etuhinta on 147€ . Se on yhden vaivaisen kahvikupin päivähinta, 2,45 € per päivä!

Lähdetkö mielummin yhdeksi yöksi hotelliin..tai istut 2 kk ajan kahvilla satsaamalla tuohon yhteen kahvikuppiin, muiden syksyllä kertyviä kiloja ja heikkoa energiatasoa päivittelevien joukossa.. VAI teetkö asialle joitain ja nosta treenisi uudelle tasolle (ja samalla myös innostat ystäviäsi esimerkilläsi)?

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla!

Aloita nyt. Jos et aloita, olet 2 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan kiinteämpi. Reidet ja peppu eivät ole tippaakaan timmimmät. Peilikuva irvistelee kuten ennenkin. Vaatteet kiristävät. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikalla polkemisesta on lisääntynyt pimeän kaamosjakson myötä.

Jos taas aloitat, olet 2 kk päästä elämäsi kunnossa. Aikaisemmin ahdistavan tiukat farkut mahtuvat helposti päällesi, käsivartesi ovat sporttisen kiinteät, peppusi on pyöreä ja timmi, keräät ihastelevia kommentteja ulkomuodostasi, olet itsevarma, tunnet itsesi vahvaksi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

Kyllä lähden mukaan, ja teen elämäni tuloksia 11.3.2019 alkaen!

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Lisätietoja: