Läskit pois ja lihasta tilalle viikot 9-16 / Tammikuu 2019 (MIEHET) (V1) Hyppää mukaan NYT, valmennus täyttyy nopeasti!

KAHDEN KUUKAUDEN VALMENNUS, JOLLA JATKAT RASVANPOLTTOA, LIHASKASVUA, KUNNON KOHOTTAMISTA NOPEAA VAUHTIA JA ILMAN TASANTEITA!

badge Created with Sketch.

Miesten läskit pois, lihasta tilalle -osa 2: kahden kuukauden valmennus, jolla jatkat rasvanpolttoa, lihaskasvua, kunnon kohottamista nopeaa vauhtia ja ilman tasanteita!

Isketään tavoitteet tiskiin vuodelle 2019 ja tehdään tuloksia porukassa, 7.1.2019 alkaen. Näin olet hyvissä ajoin ennen kevättä entistäkin paremmassa kunnossa!

Moikka! Timo tässä. Syyskauden päätteeksi olen saanut todella paljon kyselyitä loogisesta ja mahdollisimman tehokkaasta jatkosta nykyisille valmennukselle.

Niinpä päätin suunnitella nykyisen valmennuksen jatkoksi tehokokonaisuuden, jossa on:

 • Optimaalinen harjoitusohjelma ja ruokavalio, jolla teet todella hyviä tuloksia ja jatkat kehittymistä kohinalla,  salilla ja aerobisissa treeneissä
 • Valtava pläjäys muuta materiaalia, joiden avulla opit jatkuvasti lisää treenistä, ruokavaliosta.
 • Facebook-tukiryhmämme, jossa saat sekä vastauksen kaikkiin kysymyksiisi että sopivaa potkimista ja tsemppiä kun etenet valmennuksessa kohti tavoitettasi!

Tällä kokonaisuudella jatkat tulosten tekoa välittömästi ja saumattomasti tämän valmennuksen jälkeen. Ja tämä on ensimmäinen syy, miksi halua esitellä sinulle tämän valmennuksen. Toinen syy liittyy tähän vuodenaikaan, jota nyt elämme. Nimittäin…

Uudenvuodenlupaukset jäävät helposti lunastamatta ja kesä-kondiksen hakemiseen herätään lähes aina liian myöhään..

Toinen syy, miksi päätimme Markon kanssa käynnistää tämän valmennuksen on tämä: Olen huomannut seuraavan asian valmennustyössäni JOKA VUOSI..  Salit täyttyvät ihmisistä tammikuussa, mutta helmikuun alussa väkeä on yhtä paljon tai vähemmän kuin ennen vuodenvaihdetta..

Ilman konkreettista ja tehokasta treenisuunnitelmaan motivaatio tippua ja terveellinen ruokailu lipsua,  kun uudenvuodenlupaukset unohtuvat ja kaupan päälle vielä ainakin tammikuun ajan pimeyden ahdistava vaippa leijuu edelleen päällämme ja tuntuu häviävän vasta puolenpäivän aikaan, laskeutuakseen takaisin aikaisin iltapäivällä.

Ja kyllä, talvi saa tutkitusti aikaan sokerinhimoa, makeannälkää ja painostavaa väsymystä. Se saa usein treenin repsahtamaan ja tutkitustikin ihmisten paino nousee 2-3 kiloa tämän painostavan ”kurimusjakson” aikana. Tämä homma on toinen syy, miksi päätimme pitää tämän jatkovalmennuksen tässä.

Hei, sanot ehkä äkkiä  itsellesi ”Ei minuun vaikututa!”.. Mutta olen JOKA VUOSI bongannut henkilökohtaisessa valmennuksessa kovimpienkin karpaasien puheessa lauseita tyyliin ”Tää talvi ja pimeä jakso on mulla vähän vaikeaa aikaa..”. Uskon vakaasti, että looginen ja toimiva valmennusohjelma, ryhmän tuki ja tilivelvollisuus puskevat Sinut läpi tästä jaksosta energisempänä kuin koskaan!

Tässä valmennuksessa pidämme kiinni tavoitteista. Ja teemme itse säämme -emme jää sellaisen tekijän armoille, jolle emme voi mitään! :)  Itse asiassa.. Lopulta on hieman koomistakin, kun isot miehet vitsailevat saamattomuudestaan tavoitteiden kanssa ja itkevät pimeyttä kuntosalilla.. Otetaan mieluummin vastuu omasta tekemisestä ja kehitytään kitisemisen sijaan ;)

Valmennuksen sisältö -näillä säälimättömän kenttätestaus-seulani läpäisemillä elementeillä teet tuloksia!

Kuvaan tässä valmennuksen sisällön, mukana on:

Jaksotettu 8 viikon kuntosaliohjelma, jossa hyödynnät niin kutsuttua suora / epäsuora –kuormitusmalliani. Malli takaa, että lihaksesi saavat juuri oikeaan aikaan ärsykettä. Aloitin mallin kehittämisen 2000-luvun puolivälissä ja olen viilannut sitä jatkuvasti paremmin kehittäväksi jo yli 10 vuoden ajan. Kun treenaat ohjelmalla, huomaat palautuvasi hyvin, mutta silti lihakset tuntuvat treenin jälkeen todella ”treenatuilta”.

Ruokavalio, joka perustuu edelleen siihen, mitä tarvitset tulosten tekoon -ei kummallisiin ruokavalio-sääntöihin tai ”uskointoihin”.

Viikoittaiset info-videot- ja tekstit, joilla käyn läpi konkreettisia ja käytännössä toimivia treeni-, ruokavalio- ja mentaaliharjoittelun periaatteita, joilla tehostat kehittymistäsi ja opit koko ajan lisää harjoittelusta ja ravitsemuksesta. Ja nämä pläjäykset myös buustaavat motivaatiotasi.

Ja käytettävissäsi on edelleen 4,5 tuntia videomateriaalia ravinnosta ja ruokailusta sekä harjoitusdemo, jotka voivat olla sinulle täysin uusia (jos olet ollut mukana ”Kesäkuntoon 2 kk” tai ”Karista kesäkilot 2kk) valmennuksissa.

Facebook-etätuki: Tämä on tuttuun tapaan yhteinen, ainoastaan sinulle valmennuksen osallistujana avoin ryhmämme, jossa ratkaisemme ongelmat ja puskemme toisiamme eteenpäin.

 

Tässä vain muutamia kohtia, joita käsittelen valmennuksen videomateriaaleissa ja tallenteilla:

 • Mitä ravitsemus-, ruokavalio- ja mentaaliharjoittelukeinoja voit käyttää pimeän ajan väsymyksen kukistamiseen? Näiden keinojen avulla et ole kahvipöydässä tai työpaikan taukotilassa kurjuuttasi valittava ja tilanteeseensa alistuva henkilö, vaan ohjat omiin käsiinsä ottanut ihminen, joka selviää tällaisesta asiasta siinä kuin muistakin haasteista!
 • Kuinka käytät musiikkia optimaalisella tavalla tukemaan treeniäsi? Musiikin vaikutuksesta treenitehoon myös palautumiseen. Käyn läpi, miten optimoit musiikin käytön ja kerron myös miten vältät erään virheen joka voi haitata kehittymistäsi ja palautumistasi
 • Kuinka kierrät luovalla tavalla ”painonlisäysongelman” harjoittelussa? Joskus edellinen paino tuntuu liian kevyeltä, mutta seuraavalla ei tule lähellekään tavoitetoistoja. Kerron, 4 eri tapaa, joilla poistat tämän ongelman ja pääset jatkuvasti nousujohteisesti eteenpäin
 • Kuinka hienosäädät erilaisia aerobisia treenitapoja, jotta maksimoit rasvanpolton ja toisaalta palautumisen kuntosalitreenissä –ja tämähän merkkaa nopeampaa kehittymistä
 • Kummallisen mielikuvakikan, joka parantaa kroppasi tukevuutta kuntosalitreenissä. Tällä kikalla kymmenet ja kymmenet asiakkaani ovat parantaneet lihastuntumaa ja saaneet välittömästi lisää toistoja samalla painolla
 • Avaan tutkijoiden kehittämän voimantuottokikan, jolla on saatu täysin kontrolloiduissa mittauksissa jopa 13% parannus voimatasoon välittömästi. (Juuri näillä parannuksilla tee treenistäsi jatkuvasti kehittyvää sen sijasta, että junnaisit paikallasi, kuten valtaosa salilla kävijöistä valitettavasti tekee)
 • Syynään yleisten palautumismenetelmien hyödyt. Ja kerron myös, mitä haittaa niistä voi olla. Esimerkiksi kaksi hyvin yleistä ja usein varauksetta suositeltua palautumiskeinoa hidastavat kehitystäsi –tutkitusti!

Tässä vain murto-osa siitä, mitä valmennuksesta itsellesi saat. Jep, yli 10 vuoden aikana hiotun ohjelmamallin ja ruokavalioiden, yli 6 h luentovideoiden, ja informatiivisten ja motivoivien viikkovideoiden kaikkia arvokkaita tiedonjyväsiä ei voi kuvat tässä.

Hyppää  mukaan NYT!

Valmennus on loistava tapa jatkaa innostavaa kehitystä tehokkaasti ja saumattomasti, kahvikupin päivähinnalla 2,45 € päivä. Samalla se auttaa sinua valtavasti vahvistamaan nykyisessä valmennuksessa oppimiasi tapoja ja tekemään tuloksista sekä elämäntapamuutoksistasi todella kestäviä -erityisesti tämän haastavan vuodenajan aikana.

Kuvittele itsesi maaliskuussa peilin eteen joulun alla, valmennuksen jälkeen: Olet kiinteämpi, hoikempi ja lihaksikkaampi ja valmis kevääseen ja sen jälkeen uusiin haasteisiin.. Juuri silloin, kun suurin osa ihmisistä tuskailee talven kerryttämien kilojen kanssa. Juuri silloin, kun he tuskastelevat mitä sitä, kuinka kevät kerryttää vaan lisää kiloja entisten päälle..

Silloin sinä voit joko ottaa rennosti ja odottaa kesää tai jatkaa jo hyvän kohdiksesi pientä viilausta ilman mitään paniikkia kiireestä kesäkuntoon.  Se on mainio fiilis se!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan, ja toimi nyt!

Valmennuksen hinta on 147 €, eli se tekee 2,45 € per päivä. Eli lähde kahvikupin päivähinnalla mukaan NYT!

Treeniterveisin,

Timo

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

PS.

Laitan tähän lopuksi vielä muutamia esimerkkejä asiakkaistani, joiden kanssan olen käyttänyt tämän valmennuksen suora / epäsuora -menetelmää sekä ruokavalioperiaatteita.

 

Jatka siis todistetusti toimivalla harjoitusmallilla, pienen kahvikupin päivähinnalla, ja hyppää mukaan NYT!

Valmennuksen hinta on 147 €, eli se tekee 2,45 € per päivä. Eli lähde kahvikupin päivähinnalla mukaan NYT!

Tervetuloa mukaan!

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

Kyllä lähden mukaan, ja teen elämäni tuloksia!

 

 

Lisätietoja:

 • timo.haikarainen@th-valmennus.com
 • online@kuntokompassi.fi

Tunnukset kateissa:

 • online@kuntokompassi.fi