Läskit pois ja lihasta tilalle viikot 9-16 Maalis/18 (MIEHET) (Variaatio 3) Jatka tulosten tekemistä ja vältä tasanne!

Kahden kuukauden jatkovalmennus, jolla jatkat tehokkaasti rasvanpolttoa, lihaskasvua, kunnon kohottamista ilman turhauttavaa tasannetta!

badge Created with Sketch.

Miesten läskit pois, lihasta tilalle -osa 2: kahden kuukauden valmennus, jolla jatkat rasvanpolttoa, lihaskasvua, kunnon kohottamista nopeaa vauhtia ja ilman tasanteita!

Tehdään tuloksia porukassa, 12.3.2018 alkaen. 


Etuhinta umpeutuu


Moikka! Timo tässä. Nykyisen valmennuksen lähentyessä loppuaan olen saanut todella paljon kyselyitä loogisesta ja mahdollisimman tehokkaasta jatkosta nykyiselle valmennukselle.

Niinpä päätimme Markon kanssa, että suunnittelemme nykyisen valmennuksen jatkoksi tehokokonaisuuden, jossa on:

 • Optimaalinen harjoitusohjelma ja ruokavalio, jolla teet todella erinomaisia tuloksia ja jatkat kehittymistä kohinalla,  salilla ja aerobisissa treeneissä
 • Valtava pläjäys muuta materiaalia, joiden avulla opit jatkuvasti lisää treenistä, ruokavaliosta.
 • Facebook-tukiryhmämme, jossa saat sekä vastauksen kaikkiin kysymyksiisi että sopivaa potkimista ja tsemppiä kun etenet valmennuksessa kohti tavoitettasi!

Tällä kokonaisuudella jatkat tulosten tekoa välittömästi ja saumattomasti tämän valmennuksen jälkeen.

Kerron nyt tarkemmin, mitä tämä valmennus sisältää

VALMENNUKSEN TARKKA SISÄLTÖ -NÄILLÄ SÄÄLIMÄTTÖMÄN KENTTÄTESTAUS-SEULANI LÄPÄISEMILLÄ ELEMENTEILLÄ TEET TULOKSIA!

Kuvaan tässä valmennuksen sisällön, mukana on:

Jaksotettu 8 viikon kuntosaliohjelma, jossa hyödynnät niin kutsuttua suora / epäsuora –kuormitusmalliani. Malli takaa, että lihaksesi saavat juuri oikeaan aikaan ärsykettä. Aloitin mallin kehittämisen 2000-luvun puolivälissä ja olen viilannut sitä jatkuvasti paremmin kehittäväksi jo yli 10 vuoden ajan. Kun treenaat ohjelmalla, huomaat palautuvasi hyvin, mutta silti lihakset tuntuvat treenin jälkeen todella ”treenatuilta”.

Ruokavalio, joka perustuu edelleen siihen, mitä tarvitset tulosten tekoon -ei kummallisiin ruokavalio-sääntöihin tai ”uskointoihin”. Luonnollisesti mukana on jälkeen erityisruokavaliovaihto-ehdot.

4,5 tuntia videomateriaalia, jossa avaan todella paljon tietoa ravitsemuksesta ja harjoittelusta. Sekä treeni- että ravitsemusvideon kesto on 1,5 tuntia. Lisäksi mukana on… Harjoitusdemovideo, jossa vedän tehokkaan kuntosaliharjoituksen asiakkaalle.  Tämä on lähimpänä henkilökohtaista treeniä olematta henkilökohtainen treeni. Opit erityisen paljon harjoittelun pienistä yksityiskohdista, joiden jatkuva parantaminen on eräs tärkeimmistä tekijöistä monien asiakkaideni tulosten takana.

Keskeytän harjoituksen säännöllisin väliajoin, ja selitän auki monet tulosten kannalta äärimmäisen tärkeät asiat, jotka juuri pääsit näkemään. Mukana on pieniä yksityiskohtia, jotka usein erottavat supertulokset tavanomaisista tuloksista.Tämän demo-osion tuottamista ahaa elämyksistä kertoo paljon aikaisempien valmennusten huima 4,8/5 osiokohtainen palautekeskiarvo

Facebook-etätuki: Tämä on tuttuun tapaan yhteinen, ainoastaan sinulle valmennuksen osallistujana avoin ryhmämme, jossa ratkaisemme ongelmat ja puskemme toisiamme eteenpäin.

Viikkovideot: Tuttuun tapaan saat viikoittain uuden info- ja tsemppivideon, josta opit harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä motivoidut treenaamaan.

TÄSSÄ VAIN MUUTAMIA KOHTIA, JOITA KÄSITTELEN VALMENNUKSEN VIDEOMATERIAALEISSA JA TALLENTEILLA:

 • Mitä ravitsemus-, ruokavalio- ja mentaaliharjoittelukeinoja voit käyttää silloin, kun olet jo saanut tuloksia, ja haluat niitä vielä lisää? Kroppa on ”luova laiskuri” ja sille tulee tarjota juuri oikeanlaista ärsykettä tietyssä tilanteessa. Kuvaan, miten treenin tiheyttä, ruokavalion energia- ja makromäärää ja mentaaliharjoittelun keinoja voi viedä eteenpäin, niin että kehityksesi jatkuu kohisten!
 • Kuinka käytät musiikkia optimaalisella tavalla tukemaan treeniäsi? Musiikin vaikutuksesta treenitehoon myös palautumiseen. Käyn läpi, miten optimoit musiikin käytön ja kerron myös miten vältät erään virheen joka voi haitata kehittymistäsi ja palautumistasi
 • Kuinka kierrät luovalla tavalla ”painonlisäysongelman” harjoittelussa? Joskus edellinen paino tuntuu liian kevyeltä, mutta seuraavalla ei tule lähellekään tavoitetoistoja. Kerron, 4 eri tapaa, joilla poistat tämän ongelman ja pääset jatkuvasti nousujohteisesti eteenpäin
 • Kuinka hienosäädät erilaisia aerobisia treenitapoja, jotta maksimoit rasvanpolton ja toisaalta palautumisen kuntosalitreenissä –ja tämähän merkkaa nopeampaa kehittymistä
 • Kummallisen mielikuvakikan, joka parantaa kroppasi tukevuutta kuntosalitreenissä. Tällä kikalla kymmenet ja kymmenet asiakkaani ovat parantaneet lihastuntumaa ja saaneet välittömästi lisää toistoja samalla painolla
 • Avaan tutkijoiden kehittämän voimantuottokikan, jolla on saatu täysin kontrolloiduissa mittauksissa jopa 13% parannus voimatasoon välittömästi. (Juuri näillä parannuksilla tee treenistäsi jatkuvasti kehittyvää sen sijasta, että junnaisit paikallasi, kuten valtaosa salilla kävijöistä valitettavasti tekee)
 • Syynään yleisten palautumismenetelmien hyödyt. Ja kerron myös, mitä haittaa niistä voi olla. Esimerkiksi kaksi hyvin yleistä ja usein varauksetta suositeltua palautumiskeinoa hidastavat kehitystäsi –tutkitusti!Tässä vain murto-osa siitä, mitä valmennuksesta itsellesi saat. Jep, yli 10 vuoden aikana hiotun ohjelmamallin ja ruokavalioiden, yli 6 h luentovideoiden, ja informatiivisten ja motivoivien viikkovideoiden kaikkia arvokkaita tiedonjyväsiä ei voi kuvat tässä.

HYPPÄÄ  MUKAAN NYT!

Valmennus on loistava tapa jatkaa innostavaa kehitystä tehokkaasti ja saumattomasti, kahvikupin päivähinnalla 2,45 € päivä. Samalla se auttaa sinua valtavasti vahvistamaan nykyisessä valmennuksessa oppimiasi tapoja ja tekemään tuloksista sekä elämäntapamuutoksistasi todella kestäviä.

Kuvittele itsesi peilin eteen toukokuun alussa, valmennuksen jälkeen: Olet tiukemmassa kunnossa, hoikempi ja lihaksikkaampi ja valmis nauttimaan alkavasta kesästä! Juuri silloin, kun suurin osa ihmisistä tuskailee talven ja kevään kerryttämien kilojen kanssa. Juuri silloin, kun muut miettivät meneekö vyösolki kiinni ja peittääkö paita mahan.. Sinä sen sijaan tsekkailet napakkaa kondistasi peilistä!

Olet täynnä energiaa ja odotat alkavaa kesää innosta puhkuen. Sen sijasta, että raahustaisit viimeisiä lomaa edeltäviä viikkoja eteenpäin väsyneenä ja vaatteet puristaen. Se on mainio fiilis se!

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN, JA TOIMI NYT!


Valmennuksen ennakko-ilmoittautumis -hinta on 167 €, eli se tekee 2,78 € per päivä. Eli lähde kahvikupin päivähinnalla mukaan NYT! Hinta nousee jäli-ilmoittatumishintaan 227€ 12.3.2018

Treeniterveisin,

Timo

 

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Lisätietoja:

 • timo.haikarainen@th-valmennus.com
 • online@kuntokompassi.fi

Tunnukset kateissa:

 • online@kuntokompassi.fi