Läskit pois ja lihasta tilalle 26.10.2020 (Miehet)* Hanki lihasta ja polta rasvaa ennätysajassa!

Sulata vararengas ja hanki raamikas, lihaksikas, sporttinen ”look”. Kondis, joka kääntää päät ja josta olet ylpeä!

badge Created with Sketch.

MIESTEN LÄSKIT POIS, LIHASTA TILALLE, Timo Haikarainen, LitM/PT

Sulata vararengas ja hanki raamikas, lihaksikas, sporttinen ”look”. Kondis, joka kääntää päät ja josta olet ylpeä!

Ja käännä samalla syysväsymys viriiliksi energiaksi! Tuhansilla toimivaksi todettu verkkovalmenus starttasi 26.10.2020, mutta ehdit loistavasti mukaan jälki-ilmoittautumisella 29.10. klo 23:00 saakka! Mukana myös ”korona-varmat” kotiohjelmat, jotta voit harjoitella turvallisesti! 


Valmennuksen ovet sulkeutuvat 29.10. klo 23:00, varmista paikkasi nyt ja nappaa itsellesi 237€ arvoiset bonukset kaupan päälle!


Tässä valmennuksessa käytät menetelmiä, jotka tuottavat esimerkiksi tällaisia tuloksia tavallisille 20-, 30-, 40-, 50- ja jopa 60 -vuotiaille suomalaisille miehille! (lue eteenpäin ja löydät lisää esimerkkejä)

Tämän valmennuksen avulla pusket kuin juna läpi keväästä, elämäsi kropanmuokkaustuloksia tehden. Miltä kuulostaisi, että joulukuun puoliväliin mennessä:

 • Olet polttanut kropastasi rasvaa ennätys-vauhdilla. 0,5 kg, 1 kg, jopa 1,5 kg viikossa vauhdilla. Olet Sulattanut kumpusi ja paitasi kiristää hihoista ja hartioista, ei mahasta
 • Olet hankkinut lihasta niin nopeasti, että sinulta kysellään kilvan treenivinkkejä. 2 kuukauden aikana lihasmassa on kasvanut 2 kg, 3 kg, jopa 4 kg (katso tästä esimerkkejä alta). Olet heittänyt hyvästit ”pulkannaruille” ja korvannut ne maskuliinisilla hauiksilla!
 • Olet hypännyt ”kiireistä syksyä” tekosyynä valittavien yläpuolelle ja vaihtanut arjen painostavan väsymyksen viriiliin energiaan ja itsevarmuuteen!
 • Tämä on sinun kevääsi – jo joulukuun puolivälissä voit olla elämäsi kunnossa. Nyt on aika aloittaa!
 • Uudistettu Miesten Läskit pois & Lihasta tilalle verkkovalmennus starttaa 26.10.2020.
 • Kuulostiko jopa turhan hyvältä? Ymmärrän. Mutta kun luet eteenpäin, tutustut valmennusmenetelmään, joka on todistanut toimivuutensa ja tuottanut super-tuloksia jo tuhansilla ihmisillä!
  40 -vuotias asiakkaani muutti läskit pois, lihasta tilalle -menetelmillä ”keissin” six packiksi ja kavensi vyötäröään 22,7 cm lihaksia samalla kehittäen. ”Painon pudottaminen on ollut helppoa, tosi hienosti meni! Ja jaksamiseen on vaikuttanut todella hyvin!”

2 kuukauden verkkovalmennus Suomen kokeneimman Personal Trainerin opeilla

Haikaraisen Timo tässä, moi! Kun luet tätä sivua eteenpäin, kerron lisää itsestäni, mutta mennään ensin tärkeimpään asiaan: Eli kerron ensin lyhyesti, mistä tässä valmennuksessa on kyse ja miten se auttaa sinua saavuttamaan kropanmuokkausunelmasi:

 • Kyseessä on 2 kuukauden valmennuskokonaisuus, jolla muokkaat kroppaasi ennen näkemättömällä tavalla –rahat takaisin -tulostakuulla
 • Valmennus on kehitetty 4 kertaa loppuunmyydystä, Timo Haikaraisen 2kk seminaarivalmennuksesta
 • Mukana kroppaa super-tehokkaasti kehittävät treeniohjelmat ja rasvaa 24/7 sulattava ruokavalio
 • Bonuksena mukana yhteensä 6 tuntia tiukkaa luento- ja videomateriaalia rasvaa polttavan ja lihasta kehittävän treeni ja ravinnon saloista -näin teet loistavia tuloksia tämän valmennuksen jälkeenkin!
 • Lisäksi mukana on huikean palautteen saanut käytännön demovideo laadukkaan ja kehittävän harjoittelun toteutuksesta (tällä osa-alueella löytyy todella usein kehityksen pullonkauloja)
 • Mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä henkilöitä – kyseessä ei ole tuhansien massavalmennus

Varmistan vielä: Haluatko sinä?

 • Hankkia lihasta maksimivauhtia (lue eteenpäin ja näet esimerkkejä siitä, mikä tämä vauhti oikeasti on)?
 • Haluatko kutistaa mahaa ja jenkkakahvoja silmissä, puskea voimatasosi katosta läpi ja roppakaupalla energiaa ja itsevarmuutta?
 • Haluatko pudottaa treenikavereidesi leuat lattiaan ja saada vastakkaisen sukupuolen päät kääntymään tuloksillasi?Jos haaveilet näistä, tämä voi olla tärkein viesti, joka eteesi on tullut: Suomen kokenein Personal Trainer, jonka asiakkaaksi ihmiset jonottavat kuukausitolkulla, paljastaa tässä nettivalmennuksessa salaisuutensa, joilla saat supertuloksia ilman turhauttavaa arpapeliä.

Sopiiko tämä valmennus sinulle? ..vastaisitko vielä näihin kysymyksiin REHELLISESTI?

 • Oletko miettinyt, että ”jotain tarttis tehdä”, mutta olet edelleen mietinnän asteella ja mitään ei tapahdu?
 • Katsooko peilistä vastaan kaveri, jonka kroppaan on kertynyt viime vuosina rasvaa enemmän kuin olisi tarvis?
 • Oletko miettinyt, että 30-, 40-, 50-, tai jopa 60 -vuotiaana on jo liian myöhäistä tehdä tuloksia? Ja olisi kannattanut aloittaa jo teini-iässä, kun ”lihas kasvaa itsestään”. Tai viimeistään ennen 40 -vuotis-synttäreitä? (Jos olet, älä missään nimessä lopeta lukemista tähän!)
 • Etkö ole päässyt vielä haluamaasi lopputulokseen?
 • Häpeätkö ottaa paitasi pois uimahallissa tai sauna-illoissa,  puhumattakaan hieman ”intiimimmistä” tilanteista?
 • Etkö tiedä, mistä aloittaisit saadaksesi heti loistavia tuloksia?
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja loukkaat itsesi tai vaan haaskaat aikaasi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?
 • Oletko jämähtänyt paikoillesi harjoittelussa? Käyt salilla, mutta et näytä siltä, että kävisit?
 • Haluatko nopeasti takaisin kehityksen tielle turhauttavalta ja treeni-innon tappavalta tasannevaiheelta?
 • Oletko kokeillut netistä tai lehdistä harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?
 • Haluatko treenata ohjelmilla, joka saa tavallisen Matti Meikäläisen kasvamaan kuin heinän kevätsateella –sen sijasta, että treenaisit supergeenit omaavan body-urheilijan treeniohjelmalla, joka johtaa huonoihin tuloksiin ja ylirasitukseen?
 • Haluatko optimoida treenisi tulokset liikuntatieteen uusimman tutkimustiedon ja sadoilla asiakkailla toimiviksi osoittautuneiden harjoitusmenetelmien avulla?
 • Haluatko ymmärtää miksi tietty harjoittelumalli tuo optimaalisia tuloksia, jotta sinulla on täysi varmuus, että teet oikeita asioita?
 • Haluatko saada kaverisi kyselemään, mitä oikein teet itsellesi, kun palasi kasvaa silmissä?
 • Haluatko kerrankin näyttää itsellesi, että pystyt hankkimaan atleettisen vartalon? Ja näyttää epäilijöillesi pitkää nenää kehittymällä todella kovaa vauhtia?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, lue eteenpäin, sillä seuraavat asiat voivat tehdä todellisen käänteen harjoittelussasi ja saavuttamissasi tuloksissa!

”Reklamaatio! Ensin  joutui laittamaan vaatekaapin uusiksi kun tippui housut jalasta. Sitten piti laittaa taas kuteet vaihtoon, kun paidat ei mene hartioista päälle! Tulee kalliiksi! ;)”


5-kymppinen asiakkaani kavensi kumpuaan 24,5 cm ja pudotti rasvaprosenttinsa 27,3% tasosta 12,1% tasoon. 

Miksi treeni ei usein tuota tuloksia? Ainakaan hyviä sellaisia..

Kova panostus harjoitteluun ei aina tuota optimaalisia tuloksia. Joskus tuloksia ei tunnu syntyvän lainkaan. Olet kenties kokeillut jo monenlaisia asioita: 5-jakoisia kehonrakennusohjelmia, 5*5 –harjoittelua, HIIT-treeniä tai kehonpainoharjoituksia ja ketoosidieettejä, mutta ilman toivomiasi tuloksia.

Et ole yksin. Eikä syy ole sinun. Räjähdysmäisesti kasvaneella kuntoilu- ja verkkovalmennus-alalla liikkuu paljon ”yleisiä totuuksia” treenistä ja ruokavaliosta. Usein nämä ”totuudet” eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai todella isoon kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa poikkeuksellisia tuloksia tavalliselle treenaajalle – ei huippu-geenit omaavalle kehonrakentajalle tai shortsi-fitness -kisaajalle, joka oli iso ja lihaksikas jo valmennuksen aloittaessaan ja jolla on aikaa harjoitella kaksi kertaa päivässä 6 päivänä viikossa.

Onneksi uskomattoman nopeaan kehonmuokkaukseen on olemassa harjoitus- ja ravintomalli, joka ei vaadi 10–12 harjoitusta viikossa, äärimmäisiä kieltoja ruokavaliossa tai aamuharjoituksia tyhjällä mahalla. Tämä malli vaatii vain 4-5 harjoitusta viikossa. Ja mikä parasta, se tuottaa paremmat tulokset kuin väsymykseen, kyllästymiseen ja treeni-innon hiipumiseen johtava ”maratonharjoittelu”, kaksi kertaa päivässä, joka päivä.

Tätä menetelmääni sinulla on nyt mahdollisuus päästä toteuttamaan Läskit pois, lihasta tilalle -verkkovalmennuksessa. Siinä opit ensin kaiken tarvitsemasi optimaalisesta harjoittelusta ja ruokavaliosta sekä niiden toteutuksesta. Sen jälkeen olet valmis tekemään elämäsi tuloksia 2 kuukauden aikana.

Mitä teet eri tavalla tässä valmennuksessa?

Läskit pois, lihasta tilalle -malli toimii, koska se perustuu kaiken tekemisen optimointiin. Optimointiin, jonka olen tehnyt viimeisimmän tutkimustiedon ja yli 26 000 käytännön valmennustunnin tuoman kokemuksen sekä jatkuvan harjoitusmallin parantamisen perusteella.

Valmennuksessani toteutat harjoittelua, joka puree nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo antaa lihaksillesi mahdollisuuden kasvaa ennätysvauhtia ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta polttaa rasvaa 24/7. Sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Valmennuksen kautta opit ja saat mukaasi

 • Tutkimustietoon ja Suomen laajimpaan PT-kokemukseen perustuvan, tarkan 8 viikon treeniohjelman, jonka avulla nostat lihasten kehittymisen uudelle tasolle ja pidät aineenvaihduntasi sekä rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri.
 • Millaiset harjoitteet ja treenitavat muokkaavat kehoa nopeimmin, ja miksi.
 • Mitkä yleiset treenivirheet saavat kehityksesi laahaamaan ja lamauttavat sen joskus kokonaan.
 • Mitkä ovat oikeasti tärkeitä pariaatteita tehokkaasti rasvaa polttavassa ja lihaksia kasvattavassa ruokavaliossa. Mitkä taas silkkaa ajan ja rahan haaskausta, jotka aiheuttavat vain ylimääräistä stressiä ja ahdistusta.
 • Kuinka paljon ja mitä sinun tulee tarkalleen syödä, jotta lihas kasvaa ja rasva suorastaan tirisee pois kehostasi.
 • Harjoitusdemon, joissa näet täsmälleen, miten harjoittelua tulisi toteuttaa. Demon periaatteilla ja tehokkailla kikoilla saat treeniohjelmasta maksimihyödyn irti heti ensimmäisestä harjoituksesta lähtien.
 • Innostavat ja täynnä tietoa olevat 1,5 h treeni- ja ravintovideot sekä treenidemovideon. Näihin voit palata rauhassa ja oppia koko ajan lisää.
 • Helppoja liikuntapsykologian keinoja, joilla tehostat harjoitteluasi ja motivoit itseäsi entistä tehokkaampaan harjoitteluun. Opit puskemaan salilla eteenpäin kuin juna –mikään ei pysäytä sinua! Bonuksena voit parantaa voimaasi jopa 9-11 % saman tien.
 • Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, millä yleisillä mutta hyödyttömillä lisäravinteilla lisäravinnefirmojen sponsoroimat valmentajat huijaavat rahasi pois. Usein uudet asiakkaani säästävät jop 100€ kuukaudessa kun poista  heidän ruokavaliosta hyödyttömät ja lisäravinnekauppiaita epäeettisesti rikastuttavat litkut ja pulverit.

HUOM! Valmennuksessa ei ole ”menossa mukana” lisäravinnefirmoja joiden tuotteet ”ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle”. Tästä voit olla varma!

 • Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ravinnon ajoituksessa – virheet, jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.
 • Online tuen harjoittelun toteutukseen. Kattavastakin mallista voi herätä kysymyksiä. Et jää yksin pähkäilemään, vaan voit kysyä ne tätä kautta ja saat nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin.

Valmentaja:

Suomen kokenein Personal Trainer Timo Haikarainen, LitM/PT

Haikaraisen Timo tässä, moi!

Suo anteeksi, etten esitellyt itseäni alussa. Halusin kertoa Sinun kehittymisesti kannalta tärkeimmistä asioista ensin. Jep, saatan olla osalle teistä tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja tämän valmennuksen taustoista. Olen valmentanut 18 vuoden aikana satoja ihmisiä lihaksikkaan timmiin kuntoon ja auttanut heitä murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan.

Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”.

Joskus kuulen, että ”1-2 kg lihasta vuodessa on hyvä saavutus naturaalille!” Mitä hemmettiä? Me hankimme asiakkaideni kanssa tämän määrän kuukaudessa! Olen jatkuvasti viilannut valmennussapluunaani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 18 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Minun on ollut pakko tehdä näin, sillä viikoittain luokseni tulee asiakkaita, jotka matkustavat jopa Englannista, Ruotsista, Sveitsistä tai Lapista saakka luokseni käynnistääkseen kehityksensä. Silloin en arvuuttele ja kikkaille, vaan teen sitä, mikä takuulla toimii.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 850 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut yli 200 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Hikisillä, ja joskus rähjäisilläkin kuntosaleilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen mainioiden asiakkaideni kanssa.

Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa. Suurin osa asiakkaistani on tavallisia treenaajia, tavalliset geenit omaavia jannuja, kuten sinä ja minä. Mutta liikuntatieteen ja Suomen mittavimma  tulosvastuullisen valmennuskokemuksen avulla autan näitä tavallisia asiakkaitani saavuttamaan hyvin epätavallisia tuloksia –tuloksia, joiden vuoksi minua ja asiakkaitani on useinkin syytetty ”huutelijoiden” toimesta anabolisten steroidien käytöstä. Mutta nämä syytökset kertovat lähinnä vain ikäviä asioita niiden esittäjästä..

Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle tämän yli 27 000 face-to-face –valmennustunnin tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilatut harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella.

Näet usein tässä kohtaa ihmisten kommentteja ja lausahduksia ”referensseinä”. Käytän kuitenkin mieluummin tässä jotain konkreettisempaa.

Seuraavassa vain muutama esimerkki konkreettisista, mitatuista ja kuvannetuista tuloksista, joita asiakkaani ovat esimerkiksi valmennuskaudella syksy 2014- syksy 2020 saaneet aikaan. Sillä uskon, että juuri tulokset ovat sinulle tärkeitä. Ei se, pitääkö joku nimetön asiakkaani minua ”symppiksenä”, ”hyvänä tyyppinä” tai ”tosi tsempparina” – vaikka toki haluan asian näin asiakkaideni keskuudessa olevan.

Annatko kelkasta tippuneiden ja tietämättömien luomien myyttien rajoittaa kehittymistäsi? 

Myytti 1. Lihasmassaan on mahdotonta kehittää nopeasti. Nostan kuvakollaasista esiin pari mielenkiintoista esimerkkiä, sillä voi olla, että sinulla on rajoittavia käsityksiä siitä, kuinka nopeasti voi kehittyä. Usein sanotaan, että 1-2 kiloa lihasmassaa vuodessa on hyvä saavutus. Masentava ohje. Tämä asiakkaani hankki 2,5 kuukaudessa 5,8 kiloa lihasta ja kaksinkertaisti samalla voimatasonsa useissa treeniliikkeissä.

Myytti 2. Lihasten hankkiminen ja rasvanpoltto samaan aikaan on mahdotonta. Sitä se ei kuitenkaan ole. Esimerkiksi tämä asiakkaani lisäsi kroppaansa 4 kiloa lihasta samalla kun hän kiristeli rasvaprosenttinsa six pack kuntoon 3 kuukauden aikana.

Nämä herrasmiehet eivät ole poikkeuksia, vaan tavallisia treenaajia, jotka tekivät ahkerasti ja kovalla asenteella juuri oikeita asioita tulostensa eteen, 4-5 kertaa viikossa treenaten. Asiakaskansioissani on lukematon määrä vastaavia esimerkkejä.

Muistutan vielä, että ikä ei ole este lihasmassan kasvulle! Törmään usein ajatukseen, että esim. 40-, 50- tai 60 -vuotiaana ei voi enää hankkia lihaksia. Jopa  alle 40 -vuotiaat ajattelevat joskus, että on jo hieman liian myöhäistä hankkia lihaksia. Mutta tämä ei ole missään nimessä totta!

Katsotaan nyt, mitä kaikkea tarvitset pistääksesi oman kroppasi uuteen uskoon!

Valmennukseen sisältyvät materiaalit & luentotallenteet

Kerron seuraavaksi, mitä kaikkea saat käyttöösi valmennuksessa

Rasvaa käryyttävä ja lihasta kohinalla kehittävä treeniohjelma

Tutkimustietoon ja Suomen laajimpaan PT-kokemukseen, tarkan 8 viikon treeniohjelman ja ruokavalion, joiden avulla lihaksesi kasvavat ennätysvauhtia ja pidät rasvanpolttosi tehokierroksilla kellon ympäri –jopa silloin kun makaat sohvalla tai nukut. Harjoituksia on 4-5 viikossa, riippuen lähtötasostasi. Ohjeet valintaan saat valmennuksen ohjeistuksesta ja voit vielä kysyä minulta tarkennusta etätuessa.

Ruokavalio, joka sisältää tehokkaimmat ja 18 vuoden aikana viilatut urheiluravitsemuksen oikeasti toimivat periaatteet

Tästä ruokavaliosta saat kaiken, minkä tarvitset tehokkaaseen rasvanpolttoon ja lihasten kasvattamiseen. Mukana on erilaisia versioita eri energiamäärineen ja pystyt lisämateriaalin ja etätukitarkistuksen avulla määräittämään juuri sinulle oikean vaihtoehdon.  Ja mikä parasta, tuotteet löytyvät lähikaupasta. Lisäravinteisiin saat tehokkaimmat, mutta edullisimmat ohjeet. En kuppaa rahojasi ”vain valmentajalta” saatavilla ”parhailla ja puhtaimmilla” lisäravinteilla!

Valmennuksen superbonukset (Arvo yhteensä 237 €!)

Asiakkaani ovat usein kysyneet, miten voivat säilyttää saamansa supertulokset valmennuksen jälkeen. Samoin he ovat joskus kysyneen, kuinka tiukasti ja millaisilla painoilla treeniä pitäisi tehdä?

Siksi laitoin tähän valmennukseen bonukseksi kolme 1,5 h luentoni, jossa käyn läpi parhaita treeni- ja ruokailusalaisuuksiani, joilla asiakkaani tekevät huomiota herättäviä tuloksia ja ennen kaikkia oppivat kestävien tulosten salat! (Esimerkiksi viimeisen 4 vuoden aikana henkilökohtaisen PT-valmennuksen asiakkaistani 97% on säilyttänyt painonpudotus- ja rasvanpolttotuloksensa 4-12 viikon ylläpitojaksojen aikana ja sanoneet ”Tämä on ollut todella helppoa ja rentoa, olen löytänyt itselleni sopivan tavan myös ylläpitää tulokset, jes!”

En halua tarjota monien valmennusten ”bonuksia”, jotka ovat esim. 2 sivun hätäisesti kyhättyjä pdf -tiedostoja. En, vaan nämä kaikki 3 ovat 1,5 h videoita, jotka ovat pullollaan parhaita treeni- ja ravintosalaisuuksiani, joilla asiakkaani ovat tehneet pokkeuksellisia, huomiota herättäviä KESTÄVIÄ tuloksia. HUOM! Voit myös kuunnella niitä podcast -tyyppisesti esim. lenkillä tai työmatkalla.

 

Luento 1. – rasvaa polttavan ja kehoa kiinteyttävän harjoittelun salat 1,5 tuntia

Luennolla käyn läpi valmennuksen harjoitusohjelman. Kuulet mielenkiintoista, tutkittua ja runsailla käytännön esimerkeillä höystettyä tietoa siitä, miten tarkalleen kannattaa harjoitella, jotta tulokset olisivat poikkeuksellisen hyviä ja jotta vältyt tekemästä turhaa työtä. Näin harjoitusohjelma aukeaa sinulle aivan uudella tavalla.

Verkkoluento 2. Läskit pois, lihasta tilalle -harjoitus –demo 1,5 tuntia 

Vedän käytännössä yhden valmennuksen harjoituksista malliasiakkaalle. Näet lähietäisyydeltä, minkälaisella teknisellä, fyysisellä ja psyykkisellä vaatimustasolla harjoittelu tulee toteuttaa. Pääset kiinni harjoittelun toteutuksen kriittisen tärkeään maailmaan. Erittäin korkea harjoittelun laatuvaatimus on tärkeä selittävä tekijä asiakkaideni saavuttamien poikkeuksellisten tulosten takana. Keskeytän harjoituksen säännöllisin väliajoin, ja selitän auki monet tulosten kannalta äärimmäisen tärkeät asiat, jotka juuri pääsit näkemään. Mukana on pieniä yksityiskohtia, jotka usein erottavat supertulokset tavanomaisista tuloksista. Tämän demo-osion tuottamista ahaa elämyksistä kertoo paljon aikaisempien valmennusten huima 4,8/5 osiokohtainen palautekeskiarvo.

Verkkoluento 3. Ruokavalion ja treenin kriittiset oheistekijät 1,5 tuntia

Tässä videossa valmennuksen ruokavaliomalli ja sen taustalla olevat urheiluravitsemuksen tutkimustietoon perustuvat avataan lukuisin esimerkein. Tämän jälkeen tiedät tarkalleen, mitä sinun tulee syödä ja milloin, jotta saat tuloksia. Lisäksi tarkastelemme lisäravinteita. Mitä niistä kannattaa käyttää ja mitkä ovat turhia rahareikiä? Miten niitä käytetään, jotta hyöty olisi optimaalinen?

Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja Ilmoittaudu ”Läskit pois, lihasta tilalle” -verkkovalmennukseen alta löytyvän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti.

Aikaisemmat valmennukset on myyty aina nopeasti loppuun.

Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä normaalitilanteessa ja erikseen hankittuna vastaavat materiaalit ja ohjelmat pyörivät täysin eri hintaluokassa.

 • 3 kpl 1,5 tunnin luentoa 387€
 • Harjoitusohjelmat 4kk 399 €
 • Ruokavalio 237 €
 • Etätuki 252€
 • Valmennuksen muu materiaali 299 €
 • Yht. 1574 €

Päätin kuitenkin koota ne tähän verkkovalmennukseen erittäin huokeaksi paketiksi, sillä joudun valitettavasti myymään 90% kyselijöistä ei-oota henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennuspaikkani ja jonotuslistani ovat tupaten täynnä. Talven edetessä olen saanut koko ajan tiedusteluita valmennuksista, joten päätin avata tämän kokonaisuuden, jotta voin jeesata mahdollisimman montaa ihmistä loistaviin tuloksiin kevään aikana.

Tämän valmennuksen hinta

Valmennuksen hinta on 167€, eli 2,8€ päivässä. Suuren kysynnän vuoksi venytin ilmoittautumista ja ehdit vielä loistavasti mukaan torstaihin 29.10. klo 23:00 mennessä!

Tällä saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä ja kadehtintaakin herättäviä kropanmuokkaus-tuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään, valittavat kiireistä vuodenaikaa, ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen”.

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla! Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kuntoon nyt, ja ilmoittaudu mukaan -NYT! Toimi nopeasti, sillä valmennus sulkeutuu 29.10.2020. klo 23:00. HUOM! Kun valmennus täyttyy, tämä sivu sulkeutuu automaattisesti. Toimi siis NYT, varmista paikkasi valmennuksessa, nappaa itsellesi 237€ arvoiset bonusvideot, ja kaikki tämä yhdellä 167€ investoinnilla itseesi!

Kun tee ilmoittautumisesi, homma pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja valmennuksen alkua (26.10.) edeltävällä viikolla saat mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Voit.

Toimi seuraavasti:

👉 Käy tekemässä tilausvahvistus infosivulta.

👉 Jätä maksu kesken.

👉 Maksa kurssi liikuntaedun palveluntarjoajan verkkosivuilla tai sovelluksessa.

❗️Maksunsaaja on Kuntokompassi Personal Training Studio, Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki.❗️

👉 Toimita tosite/kuvakaappaus maksusta osoitteeseen online@kuntokompassi.fi

👉 Tämän jälkeen aktivoimme kurssin sinulle.


Jos haluat maksaa perinteisillä liikuntaseteleillä, niin toimi seuravalla tavalla.

 

👉 Käy tekemässä tilausvahvistus infosivulta.

👉 Jätä maksu kesken.

👉 Postita setelit allekirjoitettuna

🔹 Kuntokompassi Personal Training Studio

🔹 Pohjoinen Hesperiankatu 7

🔹 00260 Helsinki

❗️Laita mukaan viesti, jossa lukee seuraavat tiedot❗️

👉 Nimesi

👉 Sähköpostiosoitteesi

👉 Puhelinnumerosi

👉 Mikä kurssi on kyseessä

Kun setelit ovat perillä, aktivoimme kurssin.

Tämä tapahtuu viimeistään viikon kuluttua siitä, kun olet postittanut liikuntasetelit meille.

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, kiinteämpi ja energisempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

Bonukset

1) Monipuoliset materiaalit verkossa

Kaikki materiaalit, harjoitusohjelmat, ruokailuohjeet sekä paljon muuta löytyy suoraan selkeästi jäsenneltynä laadukkaasta verkkoympäristöstä. Kaikista harjoitusliikkeistä on selkeät ohjevideot. Verkkoympäristöstä löytyy myös seminaaripäivän teoria- ja käytännön osuudet audio ja videomuodossa integroituna powerpoint esityksiin – yhteensä lähes 6 tuntia tiukkaa asiaa. Pystyt helposti ja nopeasti palaamaan materiaaleihin aina kun tarve vaatii.

2) Etätuki valmennusjaksoa tukemaan

Valmennukseen sisältyy 2 kuukauden etätuki. Voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä suljetun facebook ryhmän kautta.

Muuten, tämä on nimensä mukaisesti etäTUKI. Tässä muutama kommentti tämän motivoivan ja toisiamme päivittäin parempiin tuloksiin tsempaavan, innostavan ”facebook-salaseuramme” tuesta, joka ei takuulla jätä sinua yksin ongelmapaikoissa!

3) Materiaalit käytössä 3,5 kk

Itse valmennusohjelma kestää 2 kk, mutta saat oikeuden verkkoympäristöön ja materiaaleihin seuraavan 3,5 kk ajaksi. Näin mahdollinen väliviikko työreissun tai vastaavan takia ei haittaa mitään ja voit sen jälkeen palata normaalisti ohjelmaan.

Yhteistyössä

Kuntokompassi on valtakunnallinen personal trainer palveluita tarjoava yritys, jonka toiminnassa korostuvat valmentajien ammattiosaaminen ja palvelun korkea laatu. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat Personal Trainer koulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita.

TH-Valmennus on 2006 perustettu kunto- ja urheiluvalmennukseen sekä liikunta-alan koulutus- ja asiantuntijatehtäviin erikoistunut yritys. Yritystä johtaa Timo Haikarainen, LitM. Yritys toimii Jyväskylästä käsin. TH-Valmennus yhdistää toiminnassaan uusimman valmennus- ja liikunta-alan tutkimustiedon ja käytännönläheisen toiminnan innostavalla, motivoivalla ja tuloksia tuottavalla tavalla.

Usein kysytyt kysymykset

Entä jos minulle tulee kysymyksiä liikkeistä, ohjelmista tai luentotallenteista?

Suljetun facebook ryhmän kautta toteutuva online tuki vastaa kaikkiin kysymyksiin, mitä sinulle tulee mieleen. Näin saat takuuvarman startin harjoittelulle ja ruokavaliolle ja pääset nauttimaan treenistä ja tuloksista pähkäilyn sijaan.

”Etätuki toimii kerrankin mainiosti, kysymyksiin tulee nopeat ja asiantuntevat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

Sain mainioita tuloksia 2018 kevään 2 kuukauden Superkiinteytys-seminaarivalmennuksella. Onko tämä sama valmennus?

Tämä valmennus on kehitetty versio 2015, 2016,  2017 ja 2018 järjestetyistä, aina loppuunmyydyistä 2 kk superkiinteytys- ja läskit pois ja lihasta tilalle -valmennuksista. Ensimmäinen 8 viikkoa noudattaa samaa harjoittelumallia, pienillä viilauksilla, jotka tekevät siitä vieläkin tehokkaamman. Luento- ja videomateriaali on sama kuin alkuperäisessä Superkiinteys –seminaarivalmennuksessa.

Kyseessä on siis laajempi, pidempi ja uudistettu versio.

Entä jos malli ei heti toimikaan superhyvin juuri minulla?

Malli on tuottanut systemaattisesti poikkeuksellisen kovia tuloksia sadoille asiakkaille, ja on erittäin ennustettavaa, että se toimii mainiosti myös sinulla. Mutta jokainen ihminen on kuitenkin yksilö. Yksilölliset geneettiset erot voivat aiheuttaa sen, että jotain kohtaa ohjelmassa pitää hieman viilata. Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta. Jos kodallasi jotain pientä yksityiskohtaa tarvitsee säätää, voit tehdä sen etätuen kautta. Samoin voit kysyä sitä kautta kaikki muut kysymykset, joita sinulla mahdollisesti herää ohjelmasta. Aikaisempia valmennukseen osallistuneiden kokemuksia:

”Tää etätukipuoli on toiminut hienosti ja olen saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa oli myös ”etätuki”. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä!”.

Rasvaprosenttini on jo matala, haluan kasvattaa lihasta –rasvaa ei tarvitse kropasta lähteä enää yhtään. Sopiiko tämä valmennus minulle ollenkaan?

Kyllä sopii. Jos tavoitteesi ei ole polttaa rasvaa ja rakentaa lihasta samaan aikaan, saat etätuessa selkeät viilausohjeet ruokavalio- ja harjoitusohjelmaan. Homma on hetkessä hoidettu ja etenet kohinalla kohti tavoitettasi.

Miten ”Läskit pois, lihasta tilalle” poikkeaa yleisistä nettivalmennuksista, miksi minun pitäisi valita juuri tämä valmennus?

Ohjelma ei ole kopio kilpailevan kehonrakentaja tai Athletic Fitness -urheilijan kisoihin valmistavasta ohjelmasta, joka tuottaa epäoptimaalisia ja huonoja tuloksia tavalliselle harjoittelijalle. Eikä se ole vaihtoehtoisesti umpimähkään valittu liikekokoelma, joka juuri ja juuri täyttää välttävän ohjelmasuunnittelun kriteerit. Ohjelman sisältö perustuu 18 vuoden ja satojen asiakkaiden tulosvastuullisen valmentamisen kautta kehitettyyn malliin, joka toimii systemaattisesti, ei mahdollisesti. Kaikki tieto, oppiminen ja inspiroiva ilmapiiri erottavat valmennuksen ”tässä laput, onnea jatkoon” – periaatteella toimivasta massavalmennuksesta tai muutaman asiakkaan, oman kisakokemuksen sekä bloggaamisen pohjalle rakennetusta ”nettijulkkis-koutsauksesta”.

”Tässä ensimmäisen viikon tulokseni: Vyötärö navan kohta: -8 cm, lantio levein kohta -2 cm. Vyötärön kaventuminen on helpottanut farkkuihin mahtumista, olen entistäkin motivoituneempi!”

”Kiitoksia tästä :) Luentotallenteilla todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti katsoa ajan kanssa! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi luennoilla todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla.”

”Treenidemo oli erittäin inspiroiva – ihan huikea!

Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa ja ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus, vaikka olenkin lisännyt teknisen järjelmän ja kapasiteettija valmennuksen paikkoja tälle syksylle.

Hinta ja maksu

Valmennuksen hinta on 167 €.

Valmennuksen ovet sulkeutuvat 29.10. klo 23:00 ja ehdit loistavasti mukaan jälki-ilmoittautumisella!

Tällä saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kropanmuokkaus-tuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään ja rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen”.

Valinta on sinun. Voit jatkaa kuten ennen ja joko polkea paikallasi tai kehittyä tahtiin, joka ei tyydytä sinua TAI.. Voit hypätä uudelle tasolle tämän valmennuksen avulla ja olla täysin erilaisessa kunnossa JO joulukuun puolivälissä!

Toimi nopeasti, valmennuksen ilmoittautuminen päättyy 29.10.2020 klo 23:00. Huom! Jos valmennus täyttyy ennen näitä määrä päiviä, tämä sivu sulkeutuu automaattisesti.  Tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kuntoon nyt, varmista paikkasi, nappaa itsellesi 237€ arvoiset bonusvideot, ja ilmoittaudu mukaan NYT YHDELLÄ  167€ kertainvestoinnilla itseesi!

Kun tee ilmoittautumisesi, homma pelittää näin: Saat välittömästi mailiisi tilausvahvistuksen ja valmennuksen alkua (26.10.) edeltävällä viikolla saat mailiisi verkkoympäristön tunnuksen ja kutsun vain valmennuksen osallistujille tarkoitettuun facebook-etätukiryhmääni. Sitten alkaakin tulosten tekeminen ennätystahtiin! 

 

 

 

Palautteita aikaisemmilta osallistujilta

”Mahtava kokonaisuus!”

”Verkkoympäristö on mielestäni mainio, helppokäyttöinen ja selkeä rakenne. Ja vastaukset tulevat nopeasti faceryhmässä :)”

”Kiitos! Tästä sai paljon uutta potkua omaan tekemiseen.”

”Treenidemotallenne oli erittäin inspiroiva!”” Ja tästä Verkkoympäristöstä: erinomaisesti toteutettu verkkokurssi. Teen näitä opettajana itse Moodleen ja tämähän on parempi ja selkeämpi kuin omat tekeleet :). Materiaali on loogisesti jaettu ja etätuki toimii todella hyvin. Vastaus tulee nopeasti ja vastaajat ovat ammattitaitoisia. Arvosana: 10+”

”Mahtava setti!”

”Olen ollut tosi tyytyväinen tähän verkkoympäristöön kaiken kaikkiaan! Ilman sitä projektin läpivieminen olisi ollut huomattavasti sekavampaa. Lisäksi tuntuu mukavalta kun saa oikeasti yksilöllisesti vastauksia omiin kysymyksiinsä ja ennen kaikkea nopeasti!”

”Erinomainen kokonaisuus. Paljon tietoa pureskeltavaksi! Kiitos.”

”Seminaaritallenteissa on erittäin painavaa asiaa ja oli erityisen kiva, että asioihin sai etätuen kautta kattavia vastauksia”

”Todella hyvä ja informatiivinen setti! Kiitos :) ”

”Mahtava kokonaisuus, Kiitos :) :)”

”Erittäin hyvä kokonaisuus. Hyvin jaksotettu, mukava kuunnella asiantuntijaa..”

”Hyvin organisoitu. Mielenkiintoinen, sujuva esitys. Asiat ytimekkäästi.”

”Aivan loistava valmennus.”

”Kiitos muuten loistavasta nettisivustosta, jonka olette tämän projektin tueksi luoneet. Ne toimivat erittäin hyvin ja ovat todella selkeät! :) Tiedot ruokailuun ja lisäravinteisiin liittyen sekä ruokailujen rytmityksestä ja miten sitä voi vaihdella (päivällinen voi olla iltapala ym.) ovat olleet kullan arvoisia itselleni.”

”Timon luentosetit yhtä hyviä kuin aina ennenkin. ”

”Kiitoksia :) Oli todella hyvää asiaa ja kannatti ehdottomasti osallistua! Timolle voi kertoa terveiset, että erityisesti oli positiivista, että hän kertoi todella kattavasti miten ja miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla.”

”Timo Haikarainen luennoitsijana huikea, hänen esittämänsä tiukka asia ilman turhia ”hifistelyjä” varmisti omaa fiilistäni siitä, että olen oikeilla jäljillä treenin ja ravinnon suhteen. Vaikka en niin pidäkään englanninkielisistä fraaseista, niin tähän on pakko kirjoittaa: ”Keep up the good work! :) Mukavaa viikonaloitusta!”

”Tää netti puoli on toiminut hienosti ja saanut hyvin vastauksia. Olin kerran vastaavassa valmennuksessa jossa vastaavaa ympäristöä käytettiin. Se ei toiminut ollenkaan. Vastauksia sai odotella kun kukaan ei huomannut jos johonkin kommentoi. Ja sit kun joku vastasi sanottiin ettei huomannut kysymystä kun siitä ei tule ilmoitusta. No täällä on kyllä kysymykset huomattu kiitos siitä. Sellainen yleinen löpinä ja höpötys osio olis ihan kiva mihin vois kirjoittaa miten menee tai mikä’ pänni, vaikkei nyt olis mitään kysyttävääkään.”

”Verkkoympäristö toimii erittäin hyvin, kiitos nopeista vastauksista ja nuo audio- ja videokoosteet ovat loistavat – tuovat todella paljon lisäarvoa! Kiitos niistä!”

”Verkkoympäristö on kyllä hienosti toteutettu ja etätuen kautta tulee kysymyksiin tulee nopeat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”

Nyt on sinun vuorosi aloittaa matka kohti tuloksia ja muokata kroppasi täysin uuteen uskoon!

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla! Valmennuksen 29.10.2020 klo 23:00 päättyvä jälki-ilmoittautumis -hinta on 167€. Se on 2,8 € per päivä! Lähdetkö mielummin yhdelle illalliselle..tai investoit parin kuukauden ajan yhteen take-away -kahviin päivässä, muiden housun ylänappejaan kiristävän mahan tieltä aukovien joukossa.. VAI teetkö asialle joitain ja investoit yhden illallisen tai parin kuukauden kahvien sijasta tähän valmennukseen? 

Aloita nyt. Jos et aloita, olet 2 kk päästä täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan kiinteämpi. Kädet ovat ohuet. Peilikuva irvistelee sinulle. Maha pullottaa. Mikään ei ole muuttunut. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta (ja kenties vyötärölihavuuden terveysriskeistä) on lisääntynyt.

Jos aloitat, olet 2 kk päästä (eli joulukuun puolivälissä) elämäsi kunnossa. Paidat puristavat hartioista ja käsivarsista –eivät mahasta, olet itsevarma, rauta on kevyempää kuin koskaan, kaverisi hämmästelevät kondistasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina kesään ja mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

Kuvat: Tavallisten miesten epätavallisia tuloksia läskit pois, lihasta tilalle -harjoitus- ja ravintomenetelmällä. Tämä voi olla myös sinun tulevaisuutesi jo parissa kuukaudessa! Joten toimi NYT!

Kyllä lähden mukaan, liityn onnistujien joukkoon ja teen elämäni tuloksia!

 

 

Lisätietoja:

 • timo.haikarainen@th-valmennus.com
 • online@kuntokompassi.fi