Kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus -verkkokurssi Löydä vihdoin se punainen lanka harjoitteluusi

badge Created with Sketch.

Löydä suunnitelmallisuus, säännöllinen vaihtelu ja punainen lanka harjoitteluusi.

Hieman päälle 15€ / kuukaudessa ja saat 12 kuukaudeksi spesifit harjoitusohjelmat, ruokailumallit, ammattilaisten etätuen ja paljon muuta!

HUOM! Tämä hullun halpa ja superedullinen etuhinta on voimassa vuoden 2017 loppuun asti

ETUHINTA UMPEUTUU

Mukaan on lähtenyt jo huikea määrä sekä miehiä, että naisia. Lähde sinäkin!


Moikka,

Oletko kyllästynyt siihen, että motivaatiosi harjoitteluun tyssää aina, kun jokin lyhyt verkkovalmennus loppuu?

Meillä on tähän nyt oiva apu ja ratkaisu pohdittuna!

Ehdotamme, että luovut suosiolla epäjohdonmukaisesta nettivalmennuksesta toiseen poukkoilusta ja hankit kertaheitolla peräti 12 kuukaudeksi kokeneiden ammattilaisten suunnittelmat ja yli 15 vuoden kenttätyössä toimivaksi testatut ohjelmointimallit.

Ohjelmat, jotka tukevat toinen toisiaan johdonmukaisesti ja harjoittelun nousujohteisuus sekä säännöllinen vaihtelu kaiken perustana.

12 kuukautta kestävässä kuntosaliharjoittelun vuosivalmennuksessa harjoittelet suunnitelmallisesti, nousujohteisesti ja täysin omassa tahdissa.

Tulet kehittämään suorituskykyäsi ja kehonkoostumustasi itsellesi sopivalla aikataululla.

Nyt on siis turha stressata siitä, että pysytkö matkassa mukana vai tiputko kyydistä jo ennen kuin pääset edes vauhtiin.

Etene ja tee tuloksia juuri itsellesi sopivalla tahdilla!

kuntosaliohjelma

Tämä valmennus on kuntosaliharjoitteluun ja kropan muokkaamiseen sekä suorituskyvyn kasvuun keskittyvä verkkovalmennus.

Tällä kertaa eteneminen tapahtuu kuitenkin täysin kiireettömästi ja ilman stressiä – kaiken ei tarvitse edetä minuuttiaikataululla.

Yksi flunssa tai ne kuuluisat ”muuttuvat tekijät” eivät pilaa projektiasi.

Ne kuuluvat elämään ja sen olemme ottaneet nyt huomioon.

Okei, mennään eteenpäin…

Mistä oikein on kysymys ja mitä kokonaisuus sisältää?

 • 12 kuukautta kestävä verkkovalmennus
 • Päävalmentajina pitkän linjan fysioterapeutti/PT ammattilaiset Marko ja Jenni
 • Ravitsemusasiantuntija Niina Kuusisto mukana myös etätuessa
 • Suljettu FB ryhmä etätukikanavana
 • 1 kuukauden välein päivittyvät harjoitusohjelmat
 • Hyödynnämme ja kierrätämme useita erilaisia ohjelman jakoja
 • Mukana ovat mm. 1,2, 3 -jaot sekä erilaiset hybrdit näistä
 • Tarkat yksityiskohtaiset jaksosuunnitelmat
 • Viikko-ohjelmat peräti 12 kuukaudeksi (!)
 • Ammattilaisen ohjaamat ja laadukkaat liiketekniikkavideot
 • Laaja ruokailumallipankki (seka, maidoton, gluteeniton, kasvis)
 • Tarkat ohjeet kuinka seuraat edistymistä (rasvanpoltto, lihaskasvu ja voima)
 • Saat step by step ohjeet rasvanpolttoon, ylläpitoon ja lihaskasvuun
 • Bonusosiossa paljon matkan varrella päivittyvää sisältöä mm. reissu- ja kotijumpat

Tiedän… Moni kilpailijamme pureskelee kynsiään huomatessaan kuinka edullisesti tarjoamme näinkin kattavan ja pitkän kokonaisuuden Sinulle.

Selkeät ohjevideot ja liikkeen ydinkohdat tekstimuotoisena

Jokaisesta valmennuksen liikkeestä on selkeät ohjetekstit ja liikevideot. Tätä kautta tulet pääsemään kiinni jokaisen liikkeen turvalliseen ja tehokkaaseen suoritustekniikkaan, joka on elinehto laadukkalle kuntosaliharjoittelulle.

Aktiivisesti päivittyvä ja kattava liikepankki

Pääset käsiksi kattavaan liikepankkiin, jota kautta pystyt hakemaan vaihtoehtoisia liikkeitä ja syventämään omaa osaamistasi liikkeiden teknisen suorittamisen saralla.

kuntosaliohjelma

Miten hyödyt?

Hyötyjä on vino pino, mutta listasimme alle muutamia keskeisimpiä asioita, mitä saat mukaasi valmennuksen kautta.

 • Ammattilaisen suunnittelmat harjoitussuunnitelmat peräti 12 kuukaudeksi
 • Tätä kautta saat itsellesi suunnitelman, joka on johdonmukainen ja nousujohteinen sekä tehokas
 • Vältät ilman ohjelmaa harjoittelevalle tutun tasannevaiheen tarjoamalla sopivan säännöllistä harjoitusärsykkeen vaihtelua elimistölle
 • Löydät tämän valmennuksen kautta vihdoin sen punaisen langan harjoitteluusi
 • Palaudut, kehityt ja pysyt terveenä
 • Parannat suorituskykyäsi ja voimatasojasi
 • Muokkaat vartaloasi, poltat rasvaa ja kasvatat lihasmassaa
 • Opit miten harjoittelua kannattaa rytmittää ja ohjelmoida

Tämä saataa kolahtaa meidän omaan nilkkaamme… Voi nimittäin käydä niin, että tämän valmennuksen jälkeen, et pieneen toviin uusia ohjelmia tule tarvitsemaan.

Saat käyttöösi niin kattavan ohjelmointipankin/nipun erilaisia kuntosaliohjelmia, että se riittää pieneksi toviksi fiksusti kierrätettynä.

kuntosaliohjelma

Aikaisempien valmennettaviemme kokemuksia, tuloksia ja onnistumisia

Tässä vuosien varrella on kertynyt tosi monia ja erilaisia asiakaskertomuksia sekä onnistumistarinoita. Jokainen ansaitsisi oman palstatilansa, mutta alla on muutaman valmennettavan tuloksia ja ajatuksia miten ovat valmennukseen osallistumisen kokeneet.

Mikko 36 v.

“Treenien alettua valaistuin siitä, kuinka vähän oikeastaan tiesinkään koko harjoittelusta. Opin jatkuvasti uutta tietoa ja taitoa, jota pystyn hyödyntämään koko loppuelämäni. Jo ensimmäisen kuukauden aikana tuloksia alkoi syntyä joka osa-alueella. Fyysinen kuntoni parani, lihasmassa alkoi kasvaa ja rasvaprosentti pieneni prosentti prosentilta. Unenlaatu parani merkittävästi, heräsin aamulla todella virkeänä, enkä kuoleman väsyneenä niin kuin ennen ja mieliala sen kun jatkoi kohoamistaan.. Keho ja mieli ovat koukussa painojen kolisteluun, ja jo viikon tauko meinaa tehdä olon hulluksi.

Töissä jaksaa paremmin, olo on energisempi ja mieli positiivinen. Jos olisin tiennyt, että saan muutettua elämäni täysin, olisin ehdottomasti mennyt valmennukseen jo aikaa sitten. Kaikki hyöty niin fyysisesti, kuin henkisesti on joka sentin arvoista! Olen oppinut myös, että kaikki ei aina vaadi älytöntä pusertamista ja suuria muutoksia. Pienillä muutoksilla saa isoja tuloksia, kun sen tekee pikkuhiljaa ja oikein, eikä ota siitä sen kummempaa stressiä. Ja mikä parasta; se on pysyvää! Mieli oppii uuteen ja alkaa pitää uutta opittua normaalina, jota jatketaan joka päivä sen koommin miettimättä, mitä tein ja söin ennen. Ja loppupeleissä, mahtavaahan se on, että lihakset kasvaa!”

– Mikko

kuntosaliharjoittelun vuosivalmennus kokemuksia

Tässä numeroina miten Mikon kehonkoostumus ja suorituskyky muuttuivat noin puolen vuoden aikana:

 • Paino – 10kg (94kg → 87kg)
 • Lihasmassa + 3,7 kg
 • Rasvamassa – 12,8 kg
 • Rasvaprosentti – 10 % (25,6% → 12,9%)
 • Vyötärön ympärys – 15 cm (97 → 82 cm)
 • Penkkipunnerrus 1 maksimi – 85kg → 120kg
 • Leuanveto toistomaksimi – 2 toistoa → 15 toistoa

KOKENUT TREENAAJA LÖYTÄÄ PAREMPIA TULOKSIA VÄHEMMÄLLÄ HARJOITTELULLA!

”Itse olin treenaillut jo pienen tovin salitreenin parissa ennen Markon GG verkkovalmennukseen mukaan hyppäämistä. Parasta mielestäni tässä valmennuksessa oli se kun ei tarvinnut ravata jatkuvasti niillä kuuluisilla aamuaerobisilla ja asua 5 päivänä salilla viikossa. Aikaa on jäänyt siis ihan oikeaan elämäänkin :)

– Saana 32v.

kiinteytyminen

Saanan rasvaprosentti laski 25,2% –>14,1% n.5kk aikana

pyöreät pakarat kokemuksia

“LOPETIN SOOLOILUT – PAREMMAT TULOKSET PUOLTA LYHYEMMÄSSÄ AJASSA!”

”Lähdin kokeilumielellä mukaan Marko rakentamaan GG verkkovalmennukseen. Olin kaksi vuotta aiemmin osallistunut erään toisen isomman yrityksen verkkovalmennukseen huonoin tuloksin. Painoa tuli vain lisää ja ohjeiden noudattaminen ei onnistunut – tuntui vaan, ettei aika riitä ja koko ajan on nälkä.

Halusin kuitenkin kokeilla vielä kerran verkkovalmennusta vaikka hieman skeptinen olinkin alkuvaiheessa. Pitää sanoa, että tässä valmennuksessa ei nälkä päässyt kertaakaan yllättämään. Aiemmin esiintyneet yölliset nälkään heräämisetkin loppuivat heti valmennuksen alussa.

Vaakalukema alkoi yllättäen laskemaan nopeastikin noin 2kg:n kuukausi vauhtia ja se jo osaltaan auttoi itseäni malttamaan ja olemaan sooloilematta.

2,5kk:n jälkeen oli taas inbodyn ja mittojen aika. Pelkäsin menettäneeni lihasta rasvan sijaan, mutta tulos olikin todella suuri yllätys. Rasvaa oli palanut useita kiloa ja lihasta oli tullut vajaa puoli kiloa lisää. Nyt olin saanut paremmat tulokset lyhyemmässä ajassa kuin aikaisemman 6kk kestäneen projektini aikana!

Nyt projektin etenemisen seurantaa varten otetut kuvat paljastivatkin suuren muutoksen ja niihin on päivittäin palattava, jotta uskoo ne todeksi! Valmennusta on nyt takana vasta (!) 2,5 kuukautta ja olen pian samoissa mitoissa kuin 17-vuotiaana lukiossa!” – Miia 37

pyöreät pakarat

Miian rasvaprosentti laski 23,5 % –> 16,7 % 2,5 kk aikana

pyöreät pakarat kokemuksia

Vesa 52 v.

“Mulla on muutamia kavereita, jotka roikkuvat jatkuvasti pakkotoiston keskustelupalstoilla ja vaihtavat ohjelmaansa parin viikon välein. Itsekin tein tätä pitkään vaikka oma kehitykseni oli ollut käytännössä täysin +/-0 viimeiset vuodet. Kun aloitin Äijät kuntoon -verkkovalmennuksen en voinut uskoa, kuinka yksinkertaisilla menetelmillä pystyy kehittymään niin nopeasti. Aiemmin luulin, että salilla pitää käydä 6 kertaa viikossa, että kehittyminen on mahdollista. Nyt lähinnä naureskelen sille kuinka vähällä työmäärällä ja melko lyhyessä ajassa pääsin elämäni kuntoon – juuri ennen 50v synttäreitä. Treeniin on tullut taas uusi kipinä kun huomaa että asiat menee eteenpäin eikä vain junnaa viikosta/kuukaudesta toiseen. Lisäksi voisin mainita että en todellakaan ole vetänyt mitään mustavalkoista linjaa safkoissa vaan välillä on mennyt bisse tai parikin viikonloppuna hieman rentoutuessa. Sellainen ikuinen klisee 80/20 säännöstä ehkä pitääkin kutinsa.”

– Vesa

4kk / 9,1% –> 7,7% Alla kuva ja inbodyanalyysi, josta näkyy miten Vesan kehonkoostumus ja suorituskyky muuttuivat reilun neljän kuukauden aikana:

personal trainer kokemuksia

 • Paino +4,6kg (75,6kgkg → 80,2kg)
 • Lihasmassa + 3,5 kg
 • Rasvamassa – 0,8kg
 • Rasvaprosentti 9,1% → 7,7%
 • Penkkipunnerrus 1 maksimi – 75kg → 102,5kg
 • Leuanveto toistomaksimi – 0 toistoa → 8 toistoa

TOIMII ERINOMAISESTI MYÖS ASTETTA KOKENEEMMALLA TREENAAJALLA!

Yläpuolella on erään kokeneen aktiiviliikkuja asiakkaamme kropan muokkausprojektin lopputulos, johon päästiin hieman alta 3 kuukauden aikana. Erittäin tavoitteellisen rasvanpolttelujakson jälkeen Julian rasvaprosentti laski 15 % tasolta 10,3 % tasolle. Luonnollisesti hän oli todella tyytyväinen lopputulokseen.

pyöreät pakarat

Ylläolevasta inbodyraporteista näkyy kuinka kehonkoostumus muuttui projektin aikana. Julian rasvamassa väheni -3,3 kg, lihasmassa lisääntyi +0,4 kg ja rasvaprosentti laski 4,7 %

UNELMAVARTALON HINTA

Paljonko maksaisit siitä, että saisit juuri haluamasi vartalon? Tuntisit itsesi tätä itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Saavuttaisit sellaiset taidot, että upean vartalon ylläpitäminen ja olisi osa normaalia arkea.

Alla olevassa kuvassa oleva asiakkaani Ulla 32v, sanoi, että hän voisi maksaa helposti 5000 euroa siitä, että saisi tavoittelemansa vartalon, olisi tyytyväinen itseensä, itsevarmempi ja osaisi vaivattomasti myös ylläpitää tällaista tilaa.

Hän kertoi, että oli vuosien aikana käyttänytkin tolkuttomasti rahaa erilaisiin kokeiluihin, nettiohjelmiin ja jopa live PT valmennukseen. Kaikki tämä kuitenkin turhaan. Dieetistä toiseen poikkoileminen ei ollut johtanut mihinkään.

Salaisuus pysyvien tuloksien takana oli opetella syömään ja treenaamaan samalla tavalla, että Sinulla jo olisi vartalo jonka haluat.

Laitoimme niin sanotusti ”all in” ja teimme yhdessä töitä 5 kk ajan, jonka lopputuloksena saimme aikaan alla olevan kuvan kaltaisen muodonmuutoksen. Rasvaprosenteissa mitattuna tämä oli 31-32 % –> -17-18%. Kyseinen asiakas poltti -10-11 kg rasvaa ja hankki samalla noin +2,5kg lihasta lisää.

No aivan 5000€ hänen ei tästä tarvinnut aivan pulittaa (itse asiassa sopimuksen kokonaishinta oli 2780€/6kk), mutta todella tyytyväinen hän oli joka tapauksessa yhteistyöhön kanssani. Ja miksei olisi ollut? Hän tilasi kiinteän kropan ja se hänelle hankittiin. Se on työtäni, jossa olen hemmetin hyvä.

kiinteytys case Ulla 32

Kuva 1. Ullan muutoskuvat olivat huikeat

pyöreät pakarat

Kuva 2. Ullan rasvaprosentti laski 31,2%:sta –> 18,1 %:iin noin 5kk aikana


VALMENNUKSEN TODELLINEN ARVO:

 • Spesifit viikkosuunnitelmat ja kuntosaliohjelmat peräti 12kk ajalle 897€
 • Etätuki 12kk x 49€ / kk = 588 €
 • Laaja ruokailumallimapankki 499 €
 • Henkilökohtainen opastus minkä ruokailumallin valitset itsellesi 99€
 • Muut valmennuksen jatkuvasti päivittyvät bonus ja tukimateriaalit 298€
 • Yhteensä 2381€

Jos ostaisit meiltä vastaavan vuoden live PT valmennuksen sen hinta olisi luokkaa 4000-5000€.

Tällä hetkellä valmennuksen hinta on toistaiseksi vain 187€, joka tekee reilut 15€/kk tasolle jaettuna.

Kenelle sopii?

 • Kaikille perusterveille, täysi-ikäisille miehille ja naisille
 • Henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita suunnitelmallisesta kuntosaliharjoittelusta
 • Miehille ja naisille, jotka haluavat muokata kroppaa, kiinteytyä ja parantaa suorituskykyään
 • Jo jonkin verran kuntosalitreenistä perillä oleville henkilöille

Kenelle ei sovi?

 • Kuntosalinoviisille / Täysin aloittelijalle
 • Vain kotona treenaaville

Kurkkaapa alla olevat lausahdukset läpi.

Mitä toteamukseen vastaat ”kyllä se olen minä…”,

… sitä todennäköisemmin tämä on sinulle erittäin hyvin sopiva kokonaisuus.

 • Haluat pitkäjänteisen ja johdonmukaisen suunnitelman, jota voi toteuttaa rauhassa omaan tahtiin
 • Olet ollut aikaisemmin lyhyemmissä verkkovalmennuksissa, jotka kestävät 1-4 kuukautta
 • Niiden loppumisen jälkeen et tiedä oikein mitä tehdä seuraavaksi
 • Et ole löytänyt lyhyemmistä verkkokursseista apua nousujohteiseen ja kehittävään harjoitteluun
 • Tiedät jo jonkin verran kuntosaliharjoittelusta, mutta uraudut helposti tuttuihin rutiineihin
 • Rehellisesti sanottuna sinusta tuntuu, että mitään ei tapahdu ja junnaat samoilla ohjelmilla kuukaudesta toiseen
 • Sinulla ei ole tällä hetkellä harjoitusohjelmaa, jota noudatat – teet vain ”mutu” -tuntumalla tuttuja ja turvallisia asioita
 • Kaipaat ammattilaisen apua ja näkemystä harjoittelun suunnitteluun sekä ohjelmointiin
 • Haluaisit  PT:n laatiman kuntosaliohjelman, mutta arvokkaammat live PT valmennukset eivät tällä hetkellä vain sovi kukkarollesi
 • Olet kenties käynyt kuntosalilla jo tovin, mutta Sinulla ei ole mitään ohjelmaa jota noudatat
 • Harjoittelusi junnaa paikallaan, etkä ole vielä siellä missä haluaisit olla
 • Haluat lisää virikkeitä, vaihtelua ja tehokkaita liikkeitä kuntosalitreeniisi!
 • Arvostat kokeneen ammattilaisen tarkkaa liiketekniikkaopastusta
 • Et ole varma, miten harjoittelun ohjelmointia kannattaa toteuttaa
 • Haluat oppia miten vuoden kestävä ohjelmointimalli rakennetaan

Koska alkaa?

 • Ilmoittautuminen on auki
 • Mukaan voit hypätä välittömästi ja edetä täysin omaan tahtiisi

Hinta?

12 kuukauden eli vuoden kestävän valmennuksen hinta on yhteensä 187€.

Tämä tekee hieman päälle 15€/kk. Kyseinen hinta on voimassa toistaiseksi.

Valmennuksen voit maksaa, joko kertamaksulla verkkopankissa tai laskulla/osamaksulla.

Kertamaksulla verkkopankissa

 


Laskulla / Osamaksulla

Esimerksiksi Collectorin kautta voit jakaa maksun 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukaudelle.

 


Valmennuksen takana?

Moikka,

Olemme kumpikin Kuntokompassin osaomistajia ja pitkän linjan liikunta- sekä terveysalan ammattilaisia.

Jos emme ole Sinulle vielä tuttuja, niin alla olevien linkkien takaa löydät esittelysivumme.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

-Marko & Jenni :)

kuntosaliohjelma

Lisätietoja:

marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi

jenni.eskelin@kuntokompassi.fi


Usein kysytyt kysymykset?

Voinko maksaa liikuntaseteleillä ja yleisimmillä virikemaksutavoilla?

Voit.

Toimi tällöin seuraavasti:

 • Etsi kyseisen palveluntarjoajan kotisivuilta Kuntokompassi / Personal Training Studio
 • Käy tekemässä tilausvahvistus normaaliin tapaan, mutta jätä maksu kesken laskun maksuvaiheeseen
 • Toimita maksusta tosite online@kuntokompassi.fi
 • Laitamme kurssitunnukset kuntoon ja kurssin aktiiviseksi Sinulle

Olen käynyt aikaisemmin GG Pyöreät pakarat, Naisten Superkiinteytyksen, Miesten läskit pois ja lihasta tilalle, Äijät kuntoon ja/tai Karista kesäkilot -verkkovalmennukset. Kannattaako minun hypätä mukaan? Onko ohjelmat erilaiset?

Harjoitusohjelmat ovat erilaiset mitä edellä mainituissa valmennuksissa. Eli ilman muuta mukaan vaan. Yhtä laadukasta jälkeä on tiedossa kuin GG:ssä, NSK:ssa ja KK2KK -valmennuksissa.

Kuuluuko valmennukseen ruokavalio?

Kuuluu. Valmennuksessa on tuttuun tapaan laaja ruokailumallipankki eri energiamäärillä ja makroaineiden suhteilla. Mukana on myös useita erilaisia erikoisruokavalioita (maidoton, gluteeniton, kasvis jne.)

Miten valmennus eroaa muista nettivalmennuksista?

Valmennuksen hinta n. 15€/kk on suhteessa sen kestoon ja sisältöön takuuvarmasti tämän valtakunnan paras löytö.

Et tule löytämään yhtä edullista ja samalla näin kattavaa sekä laadukasta verkkovalmennusta koko Suomen maasta.

Haluan / Pystyn treenaamaan vain kotona – kannattaako minun osallistua?

Tässä valmennuksessa harjoittelun kivijalkana toimii kuntosaliharjoittelu. Valmennus vaatii perustason kuntosalin. Olemme kuitenkin rakentaneet bonusosioon kotijumppa- ja reissujumppaohjelmat, jotka toimivat hyvin korvaavina harjoituksina tilanteen sitä vaatiessa.

Haluan polttaa rasvaa ja kiinteytyä – kannattaako minun osallistua?

Kyllä kannattaa. Vaikka valmennuksen keskiössä on suunnitelmallinen ja kehittävä kuntosaliharjoittelu, niin tarjoamme avun myös kehonkoostumuksen optimointiin ruokailun kautta. Myös kaikki kuntosaliohjelmat ovat rakennettu kropan muokkaamista ja kiinteytymistä sekä voimatasojen kasvua tukeviksi.

Kerromme sinulle:

 1. Miten määrität kehonkoostumuksen lähtötilanteesi
 2. Miten valitset itsellesi sopivan tulokulman (rasvanpoltto vai lihaskasvu)
 3. Minkälainen ruokailumalli kannattaa ottaa käyttöön
 4. Miten energiatasapainoa kannattaa tuunata matkan varrella
 5. Miten seuraat luotettavasti edistymistäsi

Päätavoitteeni on kestävyyskunnon kehittäminen – kannattaako minun osallistua?

Ei kannata. Valmennus keskittyy voimaharjoitteluun kuntosalilla. Kestävyysharjoittelu on ohjelmoinnissa mukana, mutta se on tukiharjoittelumuoto.

Miten valmennus alkaa ja etenee?

Heti ostettuasi valmennuksen pääset käsiksi ensimmäisiin valmennusmateriaaleihin ja harjoitusohjelmiin sekä facebook ryhmään ohjaavaan linkkiin. Harjoitusohjelmat päivittyvät kuukauden välein ja etätuesta saat aina tarvittaessa apua jos jokin asia askarruttaa.

Kuinka monta kertaa viikossa harjoitellaan?

Kuntosalitreenejä on keskimäärin 3 kertaa viikossa. Tukiharjoittelua (aerobinen, intervallit, huoltavat jne.) on lisäksi vaihtelevasti 0-2 kertaa viikossa.

Minkälaisia ohjelman jakoja ja harjoitusmenetelmiä valmennuksessa käytetään?

Käytämme vuoden aikana erittäin monipuolisesti 1, 2 ja 3 jaettuja malleja sekä erilaisia hybridimalleja (2 jaettu + 1 jaettu, 3 jaettu + 1 jaettu) ohjelmointimalleja. Tulet saamaan kattavan läpivalaisun erilaisiin ohjelmointimalleihin ja niiden fiksuun kierrättämiseen. Olemme huomioineet myös joulu-/tammikuun vaihteen sekä kesälomat treenauksen ylläpitomalleilla. Bonus-osiosta löytyy myös tehokkaat koti- ja reissutreenit.

Kuinka kauan materiaalit ovat voimassa?

Ostopäivämäärästä tasan vuoden eteenpäin.

Lisää referenssejä aikaisemmilta valmennettaviltamme:

pyöreät pakarat kokemuksia

pyöreät pakarat kokemuksia

pyöreät pakarat kokemuksia

kokemuksia pyöreät pakarat

kokemuksia pyöreät pakarat

pyöreät pakarat kokemuksia

pyöreät pakarat kokemuksia