Kesäkuntoon 2 kuukaudessa NAISET / 20.4.2020* Jälki-ilmoittautuminen käynnissä rajoitetun ajan! Rasvanpoltto, lihaskasvu ja kiinteytyminen.

Puristaako housut? Onko keskivartaloon kertynyt ylimääräistä? Hukassa kaikenkirjavien kiiteytysvinkkien kanssa?

badge Created with Sketch.

Ilmoittautuminen umpeutuu TÄNÄÄN klo 23:59!

 

Puristaako housut? Onko keskivartaloon kertynyt ylimääräistä? Hukassa kaikenkirjavien kiiteytysvinkkien kanssa? Ei hätää.

Tällä valmennuksella korjaat tilanteen 2 kuukaudessa ja teet huimia tuloksia.

Hankit hoikan, sporttisen ja kiinteän kropan, joka kääntää katseet! Tämä valmennus toimii, vaikka aikaisemmat yrityksesi eivät olisi onnistuneet.

Mukana nyt myös ”korona-varmat” ja todella tehokkaat kotiharjoitukset.
HUOM! Yleisön pyynnöstä: Nyt jälki-ilmoittautuminen käynnissä!!!

Poltat rasvaa, pudotat painoa, rakennat sporttisen kiinteitä lihasmuotoja ja olet unelmiesi kunnossa juhannuksena 2020!


HUOM! Yleisön pyynnöstä: Jälki-ilmoittautuminen nyt käynnissä!

Jälki-ilmoittautuminen käynnissä (HUOM! Tämä sivu sulkeutuu valmennuksen täyttyessä)


 


Miltä kuulostaa juhannukseen 2020 mennessä?

 • 6-15 cm kavennus vyötärölläsi, joka muuttaa olemuksesi täysin ja saa nyt kiristävät housut tippumaan jalastasi (ennemmänkin senttejä voi lähteä, kun aivan pian alla näet)
 • 0,5-1,2 kg rasvanpoltto viikossa lihakset säilyttäen -muutos, joka saa ihmiset kyselemään sinulta kiinteytysvinkkejä
 • 1, 2, jopa 3 kiloa lisää kauniin sporttisia muotoja ja huimaa aineenvaihduntabuustia tuovaa lihasmassaa, jos haluat panostaa erityisesti naisellisten lihasmuotojen hankkimiseen
 • Kiinteä vatsa, peppu, reidet, ja sporttiset käsivarret
 • Peilikuva, joka hymyilee, ei irvistele. Ja roppakaupalla energiaa arkeen

Jos haaveilet näistä tavoitteesta ja elämäsi kunnosta kesällä 2020, tämä voi olla tärkein viesti, joka eteesi on tullut. Nimittäin keväällä 2017, 2018 ja 2019 erinomaisia tuloksia sadoille ihmisille tuottanut  2 kk valmennus tulee taas, nyt vuodenvaihteeseen muokattuna:

Suomen kokenein Personal Trainer, jonka asiakkaaksi ihmiset jonottavat kuukausitolkulla, tarjoaa 20.4.2020 alkavassa 2 kk verkkovalmennuksessa käyttöösi salaisuutensa, joilla hän treenaa ”kiireelliset” asiakkaat kuntoon silloin hämmästystä herättäviin tuloksiin silloin, kun on kiire -todella nopeasti, mutta silti kestävällä tavalla. Tästä valmennuksesta saat kaikki tarvitsemasi työkalut, jotka vievät sinut loistaviin tuloksiin ja pitävät sinut kunnossa.

Niin,lupasin näyttää, että senttejä voi lähteä valmennuksessa vyötäröltä enemmänkin kuin 6-15cm. Tässä erään osallistujan tulokset. Hän osallistui hiljattain päättyneen valmennuksen syysversioon, aluksi skeptisin mielin. Mutta senttejä lähti vyötäröltä 20 cm ja samalla paino hurahti alas -9,4 kg, makeanhimo loppui kuin seinään, se ei ollut ollenkaan paha lisä! 

Tässä alla vain muutamia niistä sadoista naisista, jotka ovat muokanneet kroppansa täysin uuteen uskoon Suomen kokeneimman personal trainerin, Timo Haikaraisen johdolla 2-6 kuukaudessa.


Onko tämä valmennus Sinua varten, oletko sinä seuraava onnistuja?

Vastaa ensin näihin kysymyksiin:

 • Oletko unelmoinut usein juuri sellaisista vaatteista, joita haluat käyttää –sen sijasta että käyttäisit niitä joihin satut mahtumaan?
 • Kerryttikö masentavan pimeä ja sateinen syksy ja herkkuja pursunnut joulu ja talvi löllöä vatsan seutuun, reisiisi ja pakaroihisi -ja nyt haluat, että tälle tulee stoppi ja rasva sulaa kropastasi ennätystahdissa?
 • Haluatko, että kroppasi muuttuu NYT –ei ”pienillä muutoksilla pikku hiljaa, ollaan tyytyväisiä jos vuoden päästä tapahtuu jotain pientä”
 • Oletko yrittänyt itse kiinteyttää kroppaasi, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia ja olet antanut homma repsahtaa
 • Tunnetko ahdistusta, kun päivät pitenee ja kelit lämpenee, mutta kesävaatteet puristavat entistä enemmän? Keho tuntuu raskaalta ja peilikuva ei hymyile. Uudenvuodenlupaukset ovat lunastamatta?
 • Timmin vatsan sijasta vyöröltäsi löytyy ”röllykät” ja ”jenkkakahvat”, jotka eivät tunnu sulavan millään –ja haluat asian muuttuvan
 • Haluatko näyttää kaikille epäilijöillesi ja kiinteyttää itsesi sellaista vauhtia, että ystävät ja työkaverisi kyselevät kilpaa mitä teet itsellesi ja alkavat jopa utelemaan sinulta treeni- ja ruokavinkkejä?
 • Tuntuuko sinusta, että elät todennäköisesti myös tänä keväänä ”muita varten”? Olet laiminlyönyt oman hyvinvointisi ja päästänyt kuntosi ja kroppasi repasahtamaan.
 • Koetko, tai ainakin menet vastahakoisesti mukaan muiden mantraan siitä, että kehon muokkaaminen ja kunnon kohottaminen on pinnallista ja turhaa ja kiinteytystavoite on itsekäs? Unohda nämä ajatukset, jos et oikeasti ole sitä mieltä. Kun olet tämän valmennuksen verran ”itsekäs”, korjaat tämän tilanteen ja olet parempi lähimmäinen. Jaksat, olet iloinen, itsevarma ja positiivinen, ja sinulla on roppakaupalla energiaa töissä, kotona ja muissa harrastuksissa.
 • Pelkäätkö, että teet harjoitteet väärin ja rikot itsesi tai vaan haaskaat aikaasi sen sijasta että saisit loistavia tuloksia?
 • Oletko kokeillut netistä tai lehdistä harjoitusohjelmia tai jopa valmennuksia, saamatta kuitenkaan haluamiasi tuloksia?
 • Haluatko nousta niiden ”selittelijöiden” yläpuolelle, jotka koko ajan keksivät tekosyitä sille, miksi he eivät ehdi tai voi treenata itseään kohti kiinteämpää, terveenpää ja energiaa huokuvaa kroppaa sekä virkeää mieltä? Ja jotka löytävät aina tuhat ja sata ”hyvää” selitystä ja tekosyytä sille, miksi itse asiassa hyvä kunto ja sporttisempi ja kevyempi kroppa eivät ole tavoittelemisen arvoisia
 • Haluatko oppi valtavasti harjoittelusta, ruokavaliosta ja palautumisesta, jotta teet tuloksistasi pysyviä?

Jos vastasit ”kyllä” yhteenkin näistä kysymyksistä, tämä valmennus ON sinua varten. Olen todella iloinen, että on saanut vuosien varrella auttaa satoja ja satoja naisia tällaisiin fiiliksiin.

Tällaiset tunnelmat voivat olla lähempänä  kuin arvasitkaan! Mutta mitään ei tapahdu, jos et lue eteenpäin ja toimi.  Mitään ei tapahdu ennen sitä kuuluista ensimmäistä askelta.

Nyt kannattaa aloittaa, sillä jos ET tee näille asioille mitään:

 • Kiinteämpi kroppa, parempi kunto ja huimasti kohonnut energiataso arjessa jäävät kohdaltasi taas kerran haaveeksi. Kesällä ja syksyllä sinun on vaikea kerätä treenimotivaatiota, kun joudut aina aloittamaan nollasta
 • Rasvan määrä kropassasi ja vyötärölläsi saattaa lisääntyä ja altistaa sinut terveysongelmille
 • Energiatasosi ei ole päivien pidentyessä huipussa vaan kesän tullen olet entistä väsyneempi ja nuutuneempi
 • Etenet syksyä pettyneenä ja hieman ahdistuneena kunnostasi, joka ei ole taaskaan sellainen kuin haluaisit sen olevan.
 • Jäät ilman sitä kihelmöivää itseluottamuksen ja terveen ylpeyden buustia, kun kerrankin näet erottuvia muotoja kropassasi. Hetkeä, jolloin huudat itseksesi peilin edessä: ”Jes, mä pystyin siihen sittenkin!”. Ja niitä kommentteja,  kun tuttusi alkavat hämmästellä:, ”Vau, mitä sinulle oikein on tapahtunut?!”

2 kuukaudessa VOIT JA EHDIT tehdä elämäsi tuloksia

Kyllä, tiedän. Jo tämä lupaus voi kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta. Eikä kiinteään kuntoon pääsy ole aina helppoa. Usein se tuntuu mahdottomalta ja kova työ ja ahkera treenaaminen eivät tuota tuloksia. Et ole yksin,  eikä epäonnistuminen ole sinun syysi. Nimittäin suurin osa kiinteytystä (varsinkin nopeaa sellaista) lupailevista ohjelmista, ohjeista ja sekä vinkeistä on nimittäin melkoisen epäoptimaalisia ja ne eivät yksinkertaisesti toimi. Tämä verkkovalmennusasiakkaani kommentti kertoo paljon -monet menetelmät eivät lupauksista huomimatta toimi. Mutta tämä toimii. Lue siis eteenpäin.

Ehkä sinulle on tarjottu esimerkiksi aamuaerobisia, ketoosikuureja, karkkilakkoja, pussidieettejä, CLA:ta tai muita rasvanpolttajia, ”takuulla rasvat sulattavia” HIIT -treenejä, super-foodeja, maidotonta ruokavaliota, gluteenitonta ruokaa, rasvakahveja, kookosöljyä, hiilareiden poistamista tai plyo-treenejä? Nämä menetelmät EIVÄT ole tehokkaimpia konsteja. Kaikista näistä voi tietyssä tilanteessa olla hyötyä, mutta ne ovat lopulta vain yksittäisiä kikkoja.

Kenties ole kokeillut lehtien vinkkejä tai bloggaajien usein muista blogeista kopiotuja treenejä, joiden pitäisi olla oikotie onneen, mutta mitään ei tapahdu.

Miten rasva palaa ennätysvauhtia samalla kun lihakset kehittyvät?

Haikaraisen Timo tässä moikka! Kerron sinulle ensin faktan: Yksittäiset kikat tai treenitrendit eivät polta tehokkaasti rasvaa. Kyse on kokonaisuudesta, joka sisältää juuri oikeat treeni- ja ruokavalio-ainekset ja saa kroppasi polttamaan rasvaa ja rakentamaan kauniin sporttisia lihasmuotoja 24/7 -kellon ympäri. Tämä kokonaisuus on kuin keittokirjan ohje, jossa on täsmälleen oikeat ainekset ja oikea määrä näitä aineksia. Silloin rasva palaa kropastasi ja naiselliset lihasmuodot tulevat esiin.  Ja tämä tapahtuu niin, että treenimääräsi on maltillinen ja palaudut koko ajan erinomaisesti ja sinulla on virkeä olo.

Itse kävin aikoinaan läpi tämän saman turhauttavan kokeilu-rumban kehittäessäni valmennusmalliani. Kokeilin kaikkia vinkkejä ja kikkoja –ensin pyrkiessäni itse kesäkuntoon, sitten aloitellessani PT-työn 18 vuotta sitten. Hakkasin päätäni seinään niin itseni kuin asiakkaideni kanssa. Mutta pikku hiljaa sain oivalluksia oivallusten perään. Tuloksia alkoi tulla..

Tutustuin tarkimpaan ja yksityiskohtaisimpaan tieteelliseen tietoon, mitä aiheesta löytyy. Luin kymmeniä kirjoja. Kokeilin erilaisia asioita, valmensin aamusta iltaan. Huomasin, että erityisesti suuri osa valtavirran kropanmuokkausvinkeistä ei yksinkertaisesti toimi parhaalla mahdollisella tavalla –erityisesti tavallisella treenaajalla, jolla ei ole fitness-kilpailijan super-geenejä. Samalla todella toimivat tavat alkoivat erottua joukosta. Saamani tulokset muuttuivat ensin hyviksi, sitten vielä hieman paremmiksi, sitten ”padot murtuivat”.

Karsin kylmästi pois sen, mikä ei toimi ja jätin vain sen, mikä tuottaa supertuloksia ennätysajassa. Näin kehitin työkalut, jotka saat itsellesi Kesäkuntoon 2 kuukaudessa -valmennuksessa.

Näin kehitin työkalut, jotka saat itsellesi Kesäkuntoon 2 kuukaudessa -valmennuksessa.

Tämä valmennus toimii silloin, kun haluat polttaa rasvaa 0,5-1,2 kg viikossa, kaventaa vyötäröäsi 5-15 cm 2 kk aikana tai hankkia lihaksia  nopeammin kuin yleisesti uskotaan olevan mahdollista

Vuosien varrella valmennukseeni on tullut kymmeniä ja kymmeniä asiakkaita, joilla on kiire. Tulossa on häät, rantaloma, alkava vuosiloma, luokkakokous, tai yksinkertaisesti fiilis, että tänä kesänä olisi ihanaa kerrankin olla kunnossa. Silloin meillä on ollut kiire sulattaa rasvaa kropasta niin, että lihakset eivät häviä, vaan sulavan rasvan alta paljastuvat kauniin sporttiset ja kiinteät muodot.

Kesäkuntoon 2 kuukaudessa –valmennus toimii, sillä olen kerännyt siihen kaikki salaiset aseeni, joita käytän silloin kun on kiire. Kiire saada aikaan tuloksia. Valmennuksesta löytyvät tehokeinot sopivat sinulle, jos tunnistat itsesi seuraavista tavoitteista ja lähtötilanteista:

1. Haluat polttaa kropastasi rasvaa mahdollisimman nopeasti

Sinulla voi olla kropassasi jo haluamasi määrä lihasta. Ykköstavoitteesi on sulattaa rasvat pois, jotta vatsasi, reitesi ja peppusi ovat timmit ja käsivartesi naisellisen sporttiset. Tässä vain muutamia asiakkaitani, jotka ovat muokanneet kehoaan ja mullistaneet samalla terveystulevaisuutensa rasvanpolttomenetelmilläni. Kyllä, et toki voi polttaa 25-50 kiloa 2 kuukaudessa, mutta ajattelepa, miten kevyt olosi on, jos olet juhannuksena lähtöpainostasi riippuen parikymmentä ”voipakettia” kevyempi?

2. Haluat polttaa rasvaa ja hankkia sporttisia lihasmuotoja samaan aikaan

Kroppasi on pehmeä ja rasvakudoksen alla saisi olla myös enemmän lihasta? Ei hätää. Oikealla suunnitelmalla tämä onnistuu. Monet fysiologian ja liikuntatieteen nopeasti etenevän uusimman tiedon kelkasta tipahtaneet ”ekspertit” väittävät, että tämä ei ole mahdollista samaan aikaan. Se on mahdollista. Sadat asiakkaani ovat tehneet niin ja todennäköisesti myös sinä pystyt siihen oikeilla ohjeilla.

Tässä vain muutama lukemattomista asiakaskansioideni esimerkeistä: Ylimmän kiinteytymisesimerkin tulokset saavimme hieman yli 8 viikossa, kaksi seuraavaa asiakastani hankkivat tehokkaasti lihasmuotoja pakaroihin ja muokkasivat kroppaansa huimasti sporttiseen suuntaan samalla rasvaprosenttiaan tiputtaen.

3. Rakentaa mahdollisimman lyhyessä ajassa reilummin lihaksia, jos kroppasi on jo valmiiksi hoikka

Haluatko hieman enemmän sporttista lihasta kesän tullessa? Valmennuksen työkalupakista löydät konstit, joilla voit hieman viilata tekemistäsi niin, että päätavoite on lihasten hankkiminen. Teet ohjeilla pieniä viilauksia harjoittelun ja ruokavalion toteutukseen ja saat käyttöösi uusimman tieteellisen tiedon ja lähes 26 000 valmennustunnin aikana aukottomaksi viilaamani lihastenkasvatusmallin, jolla naisten lihakset kasvavat tehokkaasti.

Saatat kysyä: Voiko tämä valmennus kasvattaa lihaksiani liikaa? Hyvä kysymys, enkä vastaa siihen tutulla ja hieman typerällä kommentilla ”nainen ei voi kasvattaa liikaa lihaksia!”. SINÄ päätä, mikä on sinulle sopiva määrä lihaksia! Tästä valmennuksesta löydät täsmälliset ohjeet siihen, miten varmistat että lihaksesi a) eivät kasva enemmän kuin haluat ja b) miten toisaalta saat parhaat mahdolliset tulokset, jos haluat kasvattaa niitä. Jos haluat kasvattaa lihaksia tehokkaasti, tulokset puhuvat puolestaan. Tämä asiakkaani kasvatti hiljattain lihasmassaansa 4,2 kiloa 3 kuukaudessa. Oikeilla menetelmillä voi  saada ihmeitä aikaan jo parissa kuukaudessa!

Tämä voi kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta nämä naiset eivät ole mega-lahjakkaita luonnonoikkuja, vaan perheenäitejä, opiskelijoita, työssä käyviä sinkkuja, 20 –kymppisiä, 30- kymppisiä, 40 kymppisiä ja 50 –kymppisiä.  Siis tavallisia treenaajia, jotka tekivät ahkerasti ja ihailtavalla tsempillä juuri oikeita asioita tulostensa eteen. Asiakaskansioissani on lukematon määrä vastaavia esimerkkejä.

Tässä valmennuksessani toteutat siis menetelmiäni, jotka purevat nopeimmin ja tehokkaimmin tavalliseen harjoittelijaan. Teet juuri sen, mitä tarvitsee tehdä optimaalisten tulosten eteen – et mitään ylimääräistä. Treenien ulkopuolella riittävä lepo antaa lihaksillesi mahdollisuuden kasvaa ennätysvauhtia ja tehokierroksilla pyörivä aineenvaihdunta polttaa rasvaa 24/7. Sen sijasta, että ravaisit tekemässä hyödyttömiä harjoituksia, jotka vain hidastavat palautumistasi ja kehittymistäsi.

Tässä näet Pauliinan. Hän poltti verkkovalmennuksessani kropastaan -5,9 kg rasvaa ja kavensi vyötäröään -11,5 cm.

Katsotaan nyt, mitä kaikkea tarvitset vastaaviin tuloksiin ja oman kropanmuokkaus-unelmasi toteuttamiseen. Sen kaiken saat mukaasi tästä valmennuksesta.

Valmennuksen sisältö: Tällä kokonaisuudella poltat rasvaa ja kiinteytät kehoasi ennätysvauhtia

Tämä valmennus sisältää kaiken, mitä tarvitset tehdäksesi ennätysajassa katseet kääntäviä tuloksia. Saat käyttöösi ja opit seuraavia asioita:

 • Satojen kiireellisen asiakas-tapausten pohjalta laatimani 2kk kuntosaliohjelman, johon olen sisällyttänyt kaikki tehokeinot, joita käytän silloin kun kuntoon pitää päästä nopeasti eikä aikaan ole hukattavaksi. Tällä ohjelmalla kehität sporttisia ja naisellisia lihasmuotoja samalla kun rasva palaa kehostasi. Olen kerännyt näihin ohjelmiin työkalut, joilla olen vuosien varrella saanut sadat harjoittelijat kehittymään ennätysvauhtia ja murskaamaan turhauttavat tasannevaiheet kiinteytymisessä
 • ”Korona-varman” koti-ohjelman, jonka olen kehittänyt sellaiseen tilanteeseen, jossa asiakkaani ei pääse salille. Kotitreeni on pahimmillaan tehotonta ja tuloksetonta tekemistä (kunten esimerkiksi ”vessapaperijumpat!), mutta parhaillaan se kehittää kuten todella nopeasti. Tämän ohjelman kotitreeni ei ole ”vessapaperi-jumppien” kaltainen  päähänpistos, vaan 18 vuoden systemaattisen kehittelyn tulos -ja se toimii. Tarvitset treeneihin vai 2-3 eri vahvuista vastuskuminauhaa. Säädettävät käsipainot on hyvä plussa, mutta ei välttämättömyys.
 • Juuri optimaalisesti vaihtelevan 2kk aerobisen treenin ohjelman. Tässä valmennuksessa maksimoit rasvan palamisen sekä treenin aikana että sen ulkopuolella. Tähän käytät valmennuksessa aerobista harjoituskokonaisuutta, joka vaikuttaa rasvanpolttoon 3 eri tulokulmasta. Jos kuulostaa monimutkaiselta, älä hätäänny. Ohjelma on erittäin, erittäin helppo toteuttaa ja ymmärtää.
 • Ruokavalion, joka kertoo sinulle täsmälleen mitä sinun pitää syödä ja milloin, jotta rasva sulaa kropastasi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Näin vältät stressin ja turhautumisen epämääräisiin ohjeisiin ja siihen, että kaikilla on ”se oikea” mielipide optimaalisesta ruokavaliosta. Nyt sinun ei tarvitse enää stressata –tee sitä, mikä on osoittanut toimivuutensa sadoilla treenaajilla aloittelijoista ammattiurheilijoihin
 • Tutkijoiden kehittämiä ”ajatusleikkejä”, jotka selättävät todella mieliteot, makeannälän ja sokerinhimon kuin itsestään ja tekevät ruokavalion noudattamisesta helppoa
 • Varman tavan, joka käynnistää rasvanpolton vaikka olisit jo kauan sitten jämähtänyt tasannevaiheelle
 • Liikuntatutkijoiden kehittämän HIIT-strategian, jonka olen 18 vuoden ja pitkien valmennuspäivien aikana muokannut käytännössä erittäin toimivaksi step-by-step -malliksi. Se polttaa rasvaa ilman summamutikassa tehtyyn HIIT –treeniin liittyvää uupumusta ja ylirasitusta
 • Parhaan tavan polttaa rasvaa ja kehittää lihaksia samaan aikaan tavallisella treenaajalla –tämä filosofiani on hyvin erilainen kuin useimmat ”fitness-vinkit”
 • Opastuksen oikeasti toimiviin urheiluravinteisiin. Opit, mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja miten. Kuulet myös, millä yleisillä mutta hyödyttömillä lisäravinteilla lisäravinnefirmojen sponsoroimat valmentajat huijaavat rahasi pois. HUOM! Valmennuksessa ei ole ”menossa mukana” lisäravinnefirmoja joiden tuotteet ”ovat välttämättömiä valmennuksen toimivuudelle”. Tästä voit olla varma!
 • Neuvot, joilla vältät yleiset virheet ruokailun ajoituksessa ja ruokarytmissä – virheet, jotka saattavat hidastaa kehitystäsi jopa kymmeniä prosentteja.
 • Kuinka hyödynnät yksinkertaista energiansaannin vaihtelua, joka ”huijaa” kroppasi polttomaan rasvaa ilman turhauttavia tasanteita ja pitää aineenvaihduntasi todella vilkkaana
 • Kuntosaliharjoittelun ja aerobisen treenin yhdistelmän, jonka olen kehittänyt tilanteisiin, joissa rasvaa pitää polttaa kovaa vauhtia niin, että lihasmassa ei vähene tippaakaan ja aineenvaihdunta tulee pitää aktiivisena, jotta rasva palaa tehokkaasti 24/7 – myös silloin kuin istut sohvalla, nukut ja jopa silloin kun syöt.
 • Keinon, joka muuttaa ajatusmaailmaasi niin, että sisäinen äänesi kertoo: ”Jes, tänään saa lähteä treenaamaan” sen sijasta että hokisit itsellesi ahdistavaa lausetta: ”Äh, tänään pitää taas treenata”
 • Helppoja mentaaliharjoittelun keinoja, joilla teet treenistäsi tehokkaampaa ja joista saat huimasti motivaatiota. Näin harjoittelu on mukavampaa, innostut kuin treenistä kuin pikku lapsi ja treenisi tuottaa entistäkin parempia tuloksia. Samalla koko ajattelumaailmasi muuttuu iloisemmaksi ja positiivisemmaksi. Eräs asiakkaani muuten kertoi hiljattain, että ihmiset kyselevät häneltä: ”Miksi sinä hymyilet nykyään koko ajan?” :)
 • Treeniliikkeiden opetusvideot. Jotta saat optimaalisia tuloksia, sinun tulee treenata napakasti ja videoista voit tarkistaa liikkeiden suoritustekniikat. Kun tekniikka toimii, loukkaantumiset pysyvät loitolla ja ennen kaikkea kehityt mahdollisimman nopeasti.
 • Täsmälliset ohjeet tulostesi seurantaan. Oletko joskus katsonut peiliin ja joutunut toteamaan, että sinulla ei ole hajuakaan siitä, kehitytkö vai et? Ei hätää. Olen 16 vuoden aikana kehittänyt seurantamallin, jonka avulla tiedät heti missä mennään. Tämän mallin avulla voit vaihtaa turhauttavan ja treenimotivaatiota syövän epävarmuuden levolliseen itseluottamukseen, kun tiedät kehittyväsi ennätysvauhtia
 • Viikoittaiset info-videot treenin osa-alueista -motivaatio-buustilla höystettynä. Näistä videoista opit, miksi teet tiettyjä asioita. Näin teet loistotuloksistasi tuloksistasi kestäviä. Videoilla kerron selvällä suomenkielellä mitä teet ja miksi. Ymmärrät takuulla sisällön, vaikka sinulla ei olisi mitään koulutusta alalle tai edes aikaisempaa tietoa treenistä tai ruokavaliosta. Videoilta opit monia konsteja, joita et löydä mistään muualta sillä ne ovat kehittämiäni malleja. Näihin videoihin olen kiteyttänyt sen, mikä todella toimii kropanmuokkauksessa. Näin teet tuloksista pysyviä. Videoilta saat myös motivaatiobuustia, sillä kerron parhaita konsteja, jotka pitävät sinut innostuneena treenin parissa myös silloin kun arjessa on kiirettä tai pieniä vastoinkäymisiä.
 • Erikoisbonuksena saat mukaasi 1 kuukauden ylläpito-ohjelman, jolla ylläpidät tuloksesi valmennuksen jälkeen kesllä, vaikka kuntosaleja ei olisi lähelläkään. Näin nautit kiinteästä kehostasi, loistavasta kunnosta, kevyestä olosta muutostasi hämmästelevistä ja ulkomuotoasi ihastelevista kommenteista ja hyvästä fiiliksestä ja voit halutessasi lähteä sitten uusien treenihaasteiden kimppuun!
 • Facebook etä-tuen. Facebook-ryhmä on yhteinen ”salaseuramme”, jossa buustaamme ja motivoimme toisiamme kohti kovempia tuloksia. Ja joskus eteen tulee haastepaikkoja ja kysymyksiä. Niihin saat nopeasti vastauksen täällä. Vastaamme kysymyksiisi ”oikean käteni”, Kuoppasalmen Markon kanssa. Valmennuksen aikana et ole satunaisten treenivinkkien ja salilla usein hyvää tarkoittavien, mutta joskus jopa ahdistavien ”neuvojien” varassa. Tässä valmennuksessa saat näppärästi kotonasi vastaukset kysymyksiisi valmentajilta, joiden luokse treenaajat matkustavat satoja kilometrejä oppimaan harjoittelusta ja kääntämään turhauttavat tasannevaiheet huimaksi kehitykseksi.


Miten pääset mukaan?

Aloita matka kohti unelmiesi kehoa nyt ja Ilmoittaudu kesäkuntoon 2 kuukaudessa – verkkovalmennukseen alta löytyvän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä kyseessä ei ole massavalmennus. Paikkoja on rajoitetusti.

Aikaisemmat valmennukset on myyty aina nopeasti loppuun, joten hyvin todennäköisesti myös tämä uusi valmennus täyttyy pian.

Tämä mahdollisuus on ainutlaatuinen, sillä normaalitilanteessa ja erikseen hankittuna vastaavat materiaalit ja ohjelmani pyörivät täysin eri hintaluokassa. 

 • 2 kuukauden intensiivivalmennuksen tapaamiset 992€
 • Harjoitusohjelmat 2kk 229 €
 • Ruokavalio 234 €
 • Etätuki 179€
 • Valmennuksen muu materiaali 329 €
 • Yht. 1963 €

Päätin kuitenkin koota ne tähän verkkovalmennukseen erittäin huokeaksi paketiksi, sillä joudun valitettavasti myymään tällä hetkellä 100% kyselijöistä ei-oota henkilökohtaisessa valmennuksessa. Valmennuspaikkani ja jonotuslistani ovat tupaten täynnä loppusyksyyn 2020.

Tämän valmennuksen jälki-ilmoittautumishinta on 167 €

Avasin jälki-ilmoittautumisen, sillä saan päivittäin kyselyitä valmennuksesta, mutta en voi ottaa henkilökohtaiselle face-to-face valmennuspuolelle lisää asiakkaita, sillä valmennuspaikkani ovat täynnä. Mutta en halua jättää takuulla toimivia treenejä ja ruokavalioita tarvitsevia ”tyhjän päälle” näinä muutenkin riittävän haastavian aikoina! Kun hyppäät mukaan nyt, varmistat paikkasi ja ehdit tehdä valmennuksen loistavasti loppuun ja olla elämäsi kunnossa ennen lomakautta!

Niinpä kaikki tarvitsemasi työkalut sisältävän valmennuksen jälki-ilmoittautumishinta on vain 167 . Eli 2,78 euroa per päivä. Se on yhden kahvikupin ja tarjoushampurilaisen päivähinta. Erikoise-ennakkoetu päättyy  27.4.2020 klo 23:00  (ellei valmennus täyty ennen sitä, tämä sivu sulkeutuu automaattisesti, kun valmennus täyttyy. 27.4.2020 klo 23:00 tämän valmennuksen ovet sulkeutuvat nopeasti ). Eli toimi NYT ja varmistat paikkasi ja sen, ettei kesäkuntounelmasi siirry taas vuoteen 2020!

Nautitko mieluummin lkahvia ja säntäät väsyneenä jatkamaan päivääsi, vailla mitään muutoksia kroppasi kiinteydessä, kuntotasossasi ja jaksamisessasi? Vai muutatko mieluummin samalla rahalla treeni- ja kenties koko terveystulevaisuutesi suunnan? Ja hyppäät 2 kuukauden päästä hymy kasvoillasi juuri niihin housuihin, joihin et ikinä uskonut enää mahtuvasi?

Tällä pienen kahvikupin  (tai tarjoushampurilaisen) päiväsatsauksella saat käsiisi kaiken tiedon, työkalut ja tuen, joiden avulla teet katseet kääntäviä kropanmuokkaustuloksia –juuri silloin, kun he, jotka ”jatkavat kuten ennenkin” tai ”kokeilevat vielä kerran itse” junnaavat edelleen lähtöpisteessään, ”vitsailevat” 2021 kesäkunnosta, rypevät pettymyksessä unelmavartalon siirryttyä jälleen kerran ”ensi vuoteen” ja keksivät loputtomasti tekosyitä sille, miksi ”nyt ei ole oikea aika aloittaa kiinteytys- tai kuntoprojektia”.

Olet takuulla törmännyt tällaisiin ihmisiin. Erotu siis joukosta, tee siis päätös kroppasi muokkaamisesta unelmiesi kesäkuntoon.

Ja kysy itseltäsi, mitä maksaisit täysin uudesta ulkomuodosta? Kallis käynti kampaajalla tai uusi vaate piristää ulkomuotoa muutamaksi päiväksi tai korkeintaan viikoiksi…

Mutta nyt voit tehdä muutokset, joka kestää, tuo hyvää oloa ja kerää kommentteja vielä ensi vuonna, sitä seuraavana ja sitä seuraavana.. Toimi siis, kuten aikaisempi verkkovalmennus-asiakkaani ja hänen ystävänsä hiljattain tekivät:

Joten TEE PÄÄTÖS NYT:

KYLLÄ! Ilmoittaudun mukaan nyt ja kiinteytän kroppani ja nostan energiatasoni katosta läpi tällä verkkovalmennuksella!

Homma toimii niin, että ilmoittauduttuasi saat heti mailiisi kuittauksen ilmoittautumisestasi ja saat heti tarvitsemasi tunnukset verkkoympäristöön, josta löydät kaikki materiaalit ja pääsyn yhteiseen etätukiryhmäämme. Voit siis aloittaa tulosten tekemisen HETI!

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

Laatutakuu

Olen varma, että tämä kokonaisuus nostaa harjoittelutuloksesi uudelle tasolle ja muokkaa kroppaasi merkittävästi. Ja toisaalta olen erittäin pettynyt itseeni, jos se ei sitä tee. Siksi haluan tehdä tästä sinulle täysin riskitöntä. Jos toteutat ohjelmaa antamieni ohjeiden mukaan, etkä 8 viikon päästä ole vahvempi, lihaksikkaampi, kiinteämpi, rasvattomampi ja energisempi, palautan verkkovalmennusmaksun sinulle viimeistä euroa myöten.

pyöreät pakarat

Kuka sinua valmentaa?

Timo Haikarainen

Suo anteeksi, etten esitellyt itseäni kunnolla alussa. Halusin kertoa Sinulle tärkeimmät jutut ensin. Kerron kuitenkin muutamalla sanalla omasta tämän valmennuksen taustoista.

Nimeni on Timo Haikarainen ja saatan olla osalle teistä tuttu, mutta jos näin ei ole, kerron seuraavassa hieman itsestäni ja tämän valmennuksen taustoista. Olen valmentanut 18 vuoden aikana satoja ihmisiä elämänsä kuntoon, hoikemmaksi, energisemmäksi ja kiinteämmäksi. Ja auttanut heitä murskaamaan tasannevaiheet harjoittelussaan. Valmentamiseni pyhä periaate on vaikuttavuus: Asiakkaan tekemän ahkeran työn ja hänelle rahaa vastaan annettujen ohjeiden tulee tuottaa poikkeuksellisia tuloksia – ei tavanomaisia tai ”ihan hyviä tuloksia”:

Olen jatkuvasti viilannut valmennusmalliani saatuja tuloksia kriittisesti tarkastelemalla ja jatkuvasti päivittyvää tutkimustietoa ohjelmaan sisään ajaen. Näin siitä on tullut 18 vuoden aikana koko ajan tehokkaammin, nopeammin ja turvallisemmin tuloksia tuottava.

Minun on ollut pakko tehdä näin, sillä viikoittain luokseni tulee asiakkaita, jotka matkustavat jopa Englannista, Ruotsista tai Lapista saakka luokseni käynnistääkseen kehityksensä. Silloin en arvuuttele ja kikkaille, vaan teen sitä, mikä takuulla toimii.

Valmennuksen ohella olen hankkinut valmennusopin akateemisen koulutuksen (LitM) ja työskennellyt liikunta- ja terveystieteen tieteellisissä tutkimusprojekteissa 4 vuotta, kouluttanut personal trainereita vuodesta 2007 ja kirjoittanut yli 800 artikkelia liikunta-alan julkaisuihin ja antanut yli 270 asiantuntijalausuntoa ja haastattelua valtakunnan suurimpiin lehtiin ja valtakunnallisille TV-kanaville (esimerkiksi Helsingin Sanomat, Tiede-lehti, MTV, Yle). Tämän olen tehnyt, jotta pystyisin jäsentämään kullanarvoista teoriatietoa muotoon, jossa se auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta valmentamisen ja tulosten tuottamisen huipuksi ei kehity nenä kiinni kirjassa, bloggaamalla, SOMEssa luuhaamalla tai mediassa paistattelemalla, vaan valmentamalla, valmentamalla ja sitten vielä lisää valmentamalla. Niin sanotusti kädet savessa. Kuntosaleilla ja lenkkipoluilla – asiakas siinä vastapäätä. Kerta kerralta parempaan tekemiseen pyrkien. Siksi ehdoton prioriteettini on käytännön valmentaminen upeiden asiakkaideni kanssa.

Koulutustyö, materiaalin tuottaminen ja haastattelut ovat vain pieni jatke tälle intohimolleni, jota teen täyttä päivää, ympäri Suomea ja ulkomailta luokseni saapuvien asiakkaideni kanssa. Suurin osa asiakkaistani on tavallisia treenaajia, tavalliset geenit omaavia harjoittelijoita, jotka ovat valmiita tekemään oikeita asioita harjoitusunelmiensa eteen. Liikuntatieteen ja Suomen mittavimman tulosvastuullisen valmennuskokemuksen avulla autan näitä tavallisia asiakkaitani saavuttamaan hyvin epätavallisia tuloksia.

Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle tämän lähes 26  000 face-to-face –valmennustunnin tuoman kokemuksen ja väsymättömän tiedonhaun kautta viilatut harjoitusmallit. Jotta sinun ei tarvitse itse käydä läpi tätä valtavaa rumbaa erottaaksesi oikeasti todella toimivat mallit satunnaisesti toimivista tässä nykymaailmassa, jossa jokainen kuntoilija on hukkua infoähkyyn. Ja jossa jokaisella salilla kävijällä ja ”netti-gurulla” on vankka (joskin usein pelkkään omaan harjoittelukokemukseen, jos siihenkään perustuva) mielipide siitä, miten tulisi harjoitella. 

Yleisiä kysymyksiä valmennuksesta

Vastaan alla yleisiin kysymyksiin. Vastaan mahdollisimman suoraan, sillä se on meille molemmille lopulta parasta. Jos jokin sisällössä ei sovi sinulle, ei sinun kannata lähteä mukaan. Sillä jos et pysty toteuttamaan ohjeita riittävän tarkasti, et saa optimaalisia tuloksia. Luostariin ei tarvitse mennä elämään saadakseen loistavia tuloksia, mutta aivan summamutikassa ei voi toimia, lue siis eteenpäin.

Pitääkö käydä salilla?

Kuntosalitreeni on olennainen osa harjoittelua. Tehokas lihasharjoittelu on keskeinen osa kokonaisuutta silloin kun aikaan on 2 kk ja tuloksia pitää tulla maksimivauhtia. Salia siis tarvitaan. Jos pääset salille 3 kertaa viikossa, se riittää. HUOM! Mukana on nyt myös ”korona-varmat” ja supertehokkaat kotiharjoitukset, joihin olen koonnut oikeasti toimivat työkalut kotitreeniin! (vinkki: vessapaperi-jumpat ja HIIT-lihaskunto-treenit eivät kuulu oikeasti parhaisiin työkaluihin)

En ole kuntoillut aikaisemmin, sopiiko ohjelma minulle?

Suoraan sanottuna: Jos et ole ikinä kuntoillut, suosittelen henkilökohtaista valmennusta. Mutta jos olet käynyt salilla joskus ja hien hakeminen pintaan lenkkipoluilla ei ole täysin tuntematon asia, tämä kokonaisuus sopii sinulle. Harjoittelun teho nousee syksyn edetessä, joten sinulla on hyvää aikaa totuttautua ohjelmaan.

Onko ruokavalio miten tiukka?

Valehtelisin sinulle päin naamaa, jos väittäisin että 2 kuukaudessa voi tehdä katseita kääntäviä tuloksia ilman tarkkaa ruokailun toteutusta. Jotkut aivan pokkana väittävät näin, mutta se ei ole totta. Ja kuten sanoin, haluan olla rehellinen ja sanoudun irti tällaisesta juksaamisesta. Olen tehnyt 17 vuotta tulosvastuullista valmennusta satojen ja satojen ihmisten kanssa kasvokkain. Siinä tilanteessa on todella noloa ja epäeettistä lupailla jotain, mikä ei voi toteutua. Usein juttusilleni on tullut ammattiurheilija, jonka ura voi tuhoutua, jos laitan hänet juomaan rasvakahveja ja tekemään mitä sattuu ”fiiliksen mukaan”. Ei, siinä tilanteessa teemme sitä, mikä toimii. Siksi en yritä juksata sinua myöskään netin kautta. Sinun tulee kiinnittää tarkka huomio ruokailuun. Mutta et tarvitse mitään kalliita ja eksoottisia erikoisruokia, vaan saat kaiken tarvitsemasi lähikaupasta. Samoin opit valtavasti ruokavaliosta, jotta ylläpidät tuloksesi rennolla syömisellä. Tässä valmennuksessa Sinulla on käytössäsi tarkat, mutta vaihtelevat ohjeet, joilla teet tuloksia ilman arpapeliä!

Noudatan gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota, sopiiko ruokavalio minulle? Entä kasvisruokavaliota noudattavalle?

Kyllä, ruokavalioista löytyy myös gluteenittomat, maidottomat ja kasvis-vaihtoehdot. Olen itsekin keliaakikko ja tiedän tarkalleen, että erikoisruokavaliot pitää huomioida.

Haluan vain hankkia lihasta, en polttaa rasvaa. Sopiiko valmennus minulle?

Kyllä sopii. Voit tehdä ohjelman verkkoympäristön step-by-step -ohjein tavoitevalinnan, viilata muutamaa pikku asiaa ja keskittyä treenaamaan lihasmassaa. Löydät tähän ohjeet, joilla kymmenien nais-asiakkaideni lihakset ovat kasvaneet niin nopeasti, että ihmiset ovat ihmetelleet kilvan, mitä he oikein tekevät treenissään.

Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Sopiiko valmennus minulle?

Tässä valmennuksessa on tarkoitus polttaa rasvaa mahdollisimman nopeasti, mutta järkevällä tavalla. Mahdollisimman nopeaan rasvanpolttoon pyrkiminen ei sovi hyvin kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivälle. Voit osallistua, mutta sinun kannattaa satsata enemmän treenissä kehittymiseen ja pyrkiä etätuen ohjein (muistathan ilmoittaa tästä meille) noin 50% maksimaalisesta rasvanpolttovauhdista. Mutta jo silloin teet tuloksia nopeammin kuin 95% treenaajista.

Kun pääsen 2 kuukaudessa kuntoon, lösähdänkö sitten?

Tätä tilannetta varten suunnittelin sinulle bonus-ekstrana 1 kk kokonaisuuden, jonka saat  1kk kokonaisuuden päälle. Voit tehdä tämän ohjelman missä vaan ilman mitään lisävälineitä. Käytin sen suunnittelussa ylläpitävän harjoittelun periaatteita, joilla olen pitänyt valmennusasiakkaani erinomaisessa kunnossa treenitaukojen tai esimerkiksi lomien ajan. Jos tykkäät keväällä arjen vastapainoksi reissata, matkailla tai mökkeillä, tällä ohjelmalla ylläpito onnistuu 2 harjoituksella viikossa ja tällä kertaa ilman MITÄÄN KUNTOSALIVÄLINEITÄ. Samalla saat ohjeet siihen, miten ylläpidät kuntosi nauttimalla silti välillä ”epäterveellisempääkin” ruokaa, jäätelöä tai karkkia. Se on aivan normaalia ja kuuluu asiaan. Tiedätkö muuten ketään, joka olisi ollut koko ikänsä karkkilakossa? En minäkään!  Ja mikä parasta, opit myös valtavasti treenistä ja ruokailusta, jotta tuloksesi kestävät rennolla soveltamisella syksyn jälkeenkin!

Minulla on tulossa toukokuussa 2 viikon ulkomaanmatka, jonka aikana en pysty treenaamaan, sopiiko ohjelma minulle?

Ei hätää. Valmennuksen ohjelma on verkossa 10 viikkoa. Voit toteuttaa valmennusta mahdollisimman hyvin matkalla TAI ottaa väliin 2 viikon ylläpito-jakson ja viimeistellä sitten kuntosi maaliskuun loppupuolelle.

Minulla on kotisali. Käytetäänkö valmennuksessa erikoisia kuntosalilaitteita?

Ei. Jos sinulta löytyy melko hyvä valikoima käsipainoja, levytanko, penkkipunnerruspenkki ja muutama talja, homma toimii hienosti. Jopa taljat pystyt korvaamaan facebook-etätuen avulla.

Voinko maksaa smartum saldolla tms. verkon kautta?

Voit maksaa.

Toimi seuraavasti:

A) Tee tilausvahvistus tältä infosivulta, mutta jätä maksuvaiheeseen kesken

B) Etsi kyseisen palveluntarjoajan (esim. smartum, edenred, e-passi, eazybreak, tyky kuntosetelit) sivuilta Kuntokompassi Personal Training Studio

C) Maksa smartum maksulla tms. ja tomita tosite osoitteeseen online@kuntokompassi.fi

D) Tämän jälkeen hyvitämme maksun osuuden ja aktivoimme kurssin sinulle (tai pääset maksamaan loppuosan ptonline.fi omalta tililtäsi)

Timo, olin mukana 2 kuukaudessa kesäkuntoon/karista kesäkilot 2 kuukaudessa -valmennuksessasi keväällä 2017 ja 2018 ja sain mainioita tuloksia. Onko tämä eri valmennus?

Ei ole. Sisältö toimi niin tehokkaasti ja kymmenet tuon valmennuksen ulkopuolelle (paikkoja valmennuksiin on rajoitetusti) ovat kyselleet minulta uusintaa kokonaisuudesta. Viilasimme Markon kanssa hieman sisältöjä, mutta jos oli jo tuossa 2 kk valmennuksessa, tämän valmennuksen sisältö on käytännössä sama alkuvuoteen muokattuna. Eli takuulla toimivaa kamaa, jolla rasva palaa ja lihakset kehittyvät ennätystahtia.

Olen yleensä lopettanut kuntoilun ennen kuin se alkaakaan. Pelkään, että näin käy myös nyt.

Ymmärrän hyvin. Näin monille käy näin. Muuten meillä ei olisikaan ongelmaa liikkumattomuudesta tai ylipainosta. Valmennuksessa tarjoan sinulle kaiken mahdollisen tukeni ja saat käyttöösi työkaluja, joilla olympiaurheilijat tekevät itsestään henkisesti lujan kuin peruskallio ja pitävät treenimotivaation korkealla. Näillä työvälineillä sinulla on todella, todella hyvät mahdollisuudet onnistua. Mutta haluan muistuttaa sinua, että..

Jos sinulla ei ole tippaakaan halua ja motivaatiota tehdä töitä tulostesi eteen ja kehittää itseäsi, käyttää valmennuksen nopeita, tehokkaita sekä motivoivia työkaluja, selättää haastepaikat luovuttamisen sijasta ja kaivaa itsestäsi hieman tsemppihenkeä silloin, kun tekisi mieli syödä suklaalevy, lähteä siiderille tai jättää treeni väliin, on ehkä parempi, että unohdat koko jutun. Koin velvollisuudekseni sanoa tämän, mutta kyllähän sinusta sisua tähän löytyy, eikö niin?! Eteenpäin siis!

Kun ilmoittaudun mukaan, miten homma oikein pelaa?

Hienoa, teet erään parhaista päätöksistäsi! Saat mailissa välittömästi tunnukset muilta suljettuun ja vain tuloksiinsa vakavasti suhtautuville tarkoitettuun ja toisiamme tukevaan facebook-ryhmäämme. Samalla saat yksityiskohtaiset, step-by-step –ohjeet, mistä tarkalleen aloitat, mitä teet seuraavaksi ja sitten sen jälkeen. Jos jostain syystä sinulle tulee jotain kysymyksiä mieleen tai jokin tekninen seikka ei toimi, saat minut tai oikean käteni Kuoppasalmen Markon kiinni nopeasti etätuessa ja homma saadaan pikavauhtia kuntoon.

Nyt on sinun vuorosi aloittaa 2 kk matka kohti elämäsi ja muokata kroppasi täysin uuteen uskoon!

Lähde siis mukaan, 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuulla!

Aloita nyt. Jos et aloita, olet enemmän kuin todennäköisesti kesäkuussa täsmälleen siinä kunnossa missä nytkin olet. Kehosi ei ole tippaakaan kiinteämpi. Joulukilot ovat edelleen vyötärölläsi ja reisissäsi. Peilikuva irvistelee edelleen ja energiatasosi on matala. Mikään ei ole muuttunut. Mietit edelleen tuskastuneena, miten voisit ratkaista kiinteytysongelmasi. Ainostaan ahdistus paikallaan polkemisesta on lisääntynyt kun kevät lähestyy.

Kun aloitat, olet kesäkuun lopulla 2 kk treenin jälkeen elämäsi kunnossa. Haluamasi vaatteet mahtuvat päälle, olet itsevarma, askel on kevyt, ystäväsi hämmästelevät ja ihastelevat uutta olemustasi, peilikuvasi hymyilee sinulle ja olet valmiina mihin tahansa haasteisiin niin treenissä kuin muillakin elämän osa-alueilla!

Avasin jälki-ilmoittautumisen, sillä saan päivittäin kyselyitä valmennuksesta, mutta en voi ottaa henkilökohtaiselle puolelle lisää asiakkaita, sillä valmennuspaikkani ovat täynnä. Mutta en halua jättää takuulla toimivia treenejä ja ruokavalioita tarvitsevia ”tyhjän päälle” näinä muutenkin riittävän haastavian aikoina! Kun hyppäät mukaan nyt, varmistat paikkasi ja ehdit tehdä valmennuksen loistavasti loppuun ja olla elämäsi kunnossa ennen lomakautta!

Tämän kaikki tarvitsemasi työkalut sisältävän valmennuksen jälki-ilmoittautumis -hinta on 167 €. Eli 2,78 € euroa per päivä. Se on voimassa 27.4.2020 klo 23:00 asti. Sen jälkeen tämän valmennuksen ovat ovet sulkeutuvat lopullisesti. 

2,78 päivässä…Se on yhden pienen kahvikupin hinta! Tai yhden tarjousuhampurilaisen, mikä taas EI vie kehoasi haluamaasi suuntaan, vaan pois päin siitä. Saat siis tällä päivähinnalla itsellesi kaikki tarvittavat työkalut ja tuen, joilla tee poikkeuksellisia tuloksia.

Valmennukseen on rajallisesti paikkoja ja valmennuksen jälki-ilmoittautumis -hinta on voimassa 27.4.2020 klo 23:00 (tai kunnes valmennus täyttyy, jolloin tämä sivu sulkeutuu automaattisesti), joten toimi NYT ja tee kropanmuokkaus- ja kuntoilu-unelmistasi totta! 

Ja korostan, että teet sen riskittä 100% tulostakuulla -jos noudatat treeniä ja ruokavaliota, eikä tuloksia tule, taloudellisen riskin kannan minä! 

Ilmoittauduttuasi saat heti mailiisi kuittauksen ja sekä kaikki tarvitsemasi tunnukset verkkoympäristöön, josta löydät kaikki materiaalit ja pääsyn yhteiseen etätukiryhmäämme. Pääset aloittamaan tulosten tekemisen HETI!

Kyllä lähden mukaan, ja teen elämäni tuloksia!

Voit valita maksuaikataulun alta olevista vaihtoehdoista:

 

 

 

Lisätietoja:

Asiakkaitteni suusta:

Lähden mukaan tällaisiin fiiliksiin (Syksyn valmennuksesta)

”Paras nettivalmennus, jossa olen ollut mukana. (Kokemusta monesta valmennuksesta, esim. FitFarm)” -Paula”Iso kiitos vielä sinulle tästä uudesta minästä. Yksin en olisi onnistunut”


”Tässä ensimmäisen viikon tulokseni: Vyötärö navan kohta: -8 cm, lantio levein kohta -2 cm. Vyötärön kaventuminen on helpottanut farkkuihin mahtumista, olen entistäkin motivoituneempi!”


”Etätuki toimii kerrankin mainiosti, kysymyksiin tulee nopeat ja asiantuntevat vastaukset. Hyvä kun voi tarkistaa jonkun liikkeen vielä täältä, monesti pieni viilaus omassa tekemisessä on paikallaan.”


”Kiitos paljon myös ohjeistuksesta jatkoa varten, tuntuu että osaan tästä jatkaa sopivalla tavalla eteenpäin. Kaiken kaikkiaan kiitos, tämä projekti oli aivan huippu ja olen erittäin tyytyväinen saamaani valmennukseen ja tsemppiin!”


”Huippuhyvä setti –suuri kiitos teille!”