kesäkuntoon verkkovalmennus

Kesäkuntoon verkkokurssi NAISET Hyödynnä nousevan hinnan etu nopeasti

Valmennuksen hinta nousee 5€ vuorokaudessa.

badge Created with Sketch.

Mitä jos voisit saavuttaa ympärivuotisen kesäkunnon syömällä enemmän, liikkumalla vähemmän ja käytännössä ilman stressiä? Usko tai älä, se on mahdollista…

Hankkiudu lopullisesti eroon harmittavista jenkkakahvoista, löllyvistä käsivarsista ja pömpöttävästä vatsasta… saavuttaen vihdoinkin se ympärivuotinen kesäkunto!

Takuuvarma tehokiinteytysmenetelmä, jonka avulla poltat rasvaa ja kiinteydyt minimaalisella ajankäytöllisellä satsauksella, nyt toistaiseksi vielä superedullisena ”jatkuvan nousevan hinnan ” -tarjouksena.

Hyödynnä etu vielä, kun voit.

”Marko, pystyisitkö auttamaan minua? Olen totaalisen kyllästynyt olooni, ulkonäkööni ja mielentilaani. Olen kokeillut kaikkea ja mikään ei tunnu toimivan. Treenaan paljon, syön puhtaasti  – mitään ei tapahdu – tai jos tapahtuu olen nopeammin lähtöruudussa kuin voit arvatakaan”

Moi!

Oletko aina haaveillut kiinteämmästä, sporttisesta ja hyvännäköisestä kropasta… mutta se jää erilaisten kokeilujen jälkeen aina vain haaveeksi… joka tuntuu vaativan erityisgeenit onnistuakseen?

Tiedän tämänhetkisen tunteesi 100% tarkkaan, koska olen opastanut jo tuhansia naisia saavuttamaan ihannevartalon.

Olen nähnyt alkuvaiheen epävarmuuden ja epäilysten poikkeuksetta muuttuvan treenaamisen iloksi ja tuuletukseen loistavista tuloksista.

Siksi olen tehnyt yli 15 vuoden valmennuskokemuksen perusteella ohjelman, jota seuraamalla kiinteytyminen EI jää enää haaveeksi.

Seuraamalla tämän Kesäkuntoon –ohjelman ohjeita, on lähes mahdotonta olla saavuttamatta tuloksia, ehkä jopa parempia kuin mistä haaveilet.

Tämä saattaa yllättää, mutta kun sulatat ohjeillani ylimääräiset rasvakilot, et pelkästään näytä paremmalta.

Tulet tuntemaan olosi energisemmäksi, itsevarmaksi ja huomaat suorastaan pitäväsi itsestäsi!

Olen nähnyt tämän niin monta kertaa, että pystyn 100 % itsevarmuudella sanomaan, että TIEDÄN miten saan Sinut kiinteytymään.

Jo yli 5000 naisasiakkaani kokemukset tukevat myös sanaani.

Nyt on tullut aika, että jakaa tätä osaamista kanssasi – mutta uskoisin, että haluat ensin kuulla mitä tämä Kesäkuntoon verkkovalmennus ja yhteisö käytännössä oikein tarkoittaa.

Oletko jo ottanut ensimmäisen askeleen kohti ympärivuotista kesäkuntoa?

Mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Onko se tiukkapipoista ja mustavalkoista suhtautumista ruokaan? Tarkoittaako se lyhytkestoista kärsimysnäytelmää, jossa pelisäännöistä keskeisin on kaikki nyt tai ei milloinkaan? Kieltäytymistä, salailua, huonoa omaatuntoa, totaalisen vääristynyttä suhtautumista ravitsemukseen…

Ei todellakaan.

Ympärivuotinen kesäkunto on tasapainoinen ja paras versio sinusta. Se joka on kenties vain jäänyt taka-alalle tässä vuosien varrella.

Mitä useammasta kohdasta tunnistat itsesi…sitä paremmin olet kartalla siitä mistä puhun…

Ympärivuotinen kesäkunto on…

 • Laatuun ja olennaiseen panostamista sekä määrän kohtuullistamista
 • Olennaisen oppimista, oivaltamista ja tiedon jakamista
 • Harjoittelusta ja ruokailusta nauttimista
 • Iloa, onnellisuutta ja naurua
 • Jatkuvaa kehittymistä ja eteenpäin menemistä
 • Oman tietotaidon ja ymmärryksen syventämistä
 • Jatkuvasti kumuloituvaa ja syvältä kumpuavaa motivaatiota
 • Rennon määrätietoista asennetta
 • Stressitöntä ja normaalia suhtautumista ruokailuun – koko projektiin

Oletko huomannut, että täysin päinvastaisilla ajatusmalleilla, niin moni ajaa itsensä loppuun alta aikayksikön?

Sitä on todella ikävää seurata vierestä.

Ympärivuotinen kesäkunto vaatii, ennen kaikkea sitä, että ajattelet asioita pitkäjänteisesti, realismin kautta. Menetelmät, joita käytät tulee kestää myös kestävän painohallinnan perusperiaatteet.

Okei…  mitä taas henkilökohtainen kesäkunto konkreettisesti tarkoittaa?

Puhummeko 10-15 tuntia treenaavan fitness urheilijan tai supergeenit omaavan mallin vartalosta?

Henkilökohtainen kesäkunto EI tarkoita fitness urheilijan harjoitusmääriä ja superkuivaa vartaloa. Tai langan laihan ja hoikan kehotyyopin omaavan mallin vartalolinjoja.

Se on sinun henkilökohtainen ja ennen kaikkea terveyttä sekä hyvinvointia tukeva

 • Kehonkoostumuksen tila (rasvaprosentti, lihasmassa, rasvamassa)
 • Suorituskykytaso (nopeus, voima, kestävyys, liikkuvuus)
 • Tasapainoinen ja hyvinvoiva psyykkinen mielentila

Kun edellä mainitut asiat saadaan vietyä kestävän ja pitkäjänteisen lähestymisen kautta niin sanotulle henkilökohtaiselle hyvinvointialueellesi – tasapainon löytyminen on erittäin lähellä.

Kun löydät tasapainon, tulee se heijastumaan kaikkiin elämäsi osa-alueisiin. Positiivisesti.

Nyt kun hahmotat, mistä ympärivuotisessa kesäkunnossa on oikein kyse. Katsotaan kuinka, saavutat sen mahdollisimman vaivattomasti…​

Mistä kesäkuntoon valmennus alkaa, miten se etenee ja mitä se pitää sisällään:

Kesäkuntoon verkkokurssi on siinä mielessä ainutlaatuinen verkkovalmennus Suomessa, että sitä päivitetään reaaliaikaisena valmennukseen osallistujien toiveiden pohjalta.

Toistaiseksi se on myös hinnan puolesta käytännössä ilmainen. Mutta ei loputtomiin.

Tutustutaan kuitenkin tämän hetkiseen sisältöön hieman tarkemmin…

 1. Sisäpiiriin liittyminen

Valmennuksella on oma pieni salaseura, johon liittymällä saat suoran yhteyden minuun ja lukuisiin kanssasisariisi. Tämä yhteisö on valmennuksen selkäranka. Voit jakaa kohtaamiasi haasteita ja iloita vastaavasti onnistumisista sekä inspiroitua muiden saman henkisten vastaavista. Jo tämän etätukikanavan arvo on 49€/kk. Se miten itse sitä haluat hyödyntää, on täysin itsestäsi kiinni.

 1. Aktiivisesti päivittyvät sisältömoduulit

Tulet pääsemään välittömästi käsiksi timanttiseen sisältöön, selkeine ja johdonmukaisine opetusvideoineen.

Tulet löytämään myös harjoitusohjelmia, ravinto-ohjeita ja paljon muuta.

Moduulien opetusvideoilla vastaan selkokielellä eri aihealueiden kysymyksiin mitä, miksi, miten ja milloin? Tätä kautta ymmärryksesi asioiden taustatekijöistä kohisten.

Ennen kaikkea oivallat samalla olennaisen ja hahmotat mihin asioihin projektissa ei taas vastaavasti kannata uhrata energiaa.

Tämän hetkisten moduulien sisällön informatiivinen arvo on maltillisen arvioinkin pohjalta kolminumeroinen luku.

MODUULI: Mitä alkumittauksia ja toimenpiteitä sinun kannattaa tehdä?

Kerron sinulle tällä videolla hyvin yksityiskohtaisesti mitä alkumittauksia sinun kannattaa tehdä, miksi, milloin ja miten. Paljastan mittauksiin ja seurantaan liittyen myös muutamia yleisimpiä, koko projektin kannalta selkeinä uhkakuvinakin pidettäviä, virheitä joita toistuvasti kiinteytymisprojekteissa tehdään.

MODUULI: Älykäs kotiseurantatyökalu ja harjoituspäiväkirja

Kun tiedät, mitä sinun tulee mitata ja seurata voit tutustua työkaluihin, jolla taltioit tulokset sekä tarkkailet tapahtuvia muutoksia kätevästi. Alapuolella on kuvakaappaus yhdestä asiakkaani kotiseurantaosiosta. Lisäksi voit halutessasi taltioida toteutuneet harjoitukset harjoituspäiväkirjaan.

MODUULI: Mitä tarkoittaa tulokulma ja miksi se pitää tietää ennen projektin alkua?

Meitä on moneen eri lähtöön. Osalla meistä on lähtötilanteessa enemmän pehmeää kuin toisilla. Osa voi olla kovinkin vähärasvainen jo alkutilanteessa. Kaikki samaan muottiin laittamalla mennään nopeasti pöpelikköön. Opit tämän videon kautta miksi tulokulman määrittäminen on kriittisen tärkeä toimenpide ennen varsinaisen projektin aloittamista. Kerron yksityiskohtaisesti, miten se tehdään ja miten tulosta tulkitaan sekä mitä toimenpiteitä ruokailussa tulee tehdä tähän liittyen.

MODUULI: Lepoaineenvaihdunta – Mitä tarkoittaa ja miksi tärkeää? Miten saat selville sen?

Mitä tämä tarkoittaa ja miksi se on erittäin relevantti tieto ennen projektin aloittamista. Jos et tiedä tätä koko projekti voi kaatua ennen kuin se edes kunnolla pääsee alkamaan. Naisilla on erittäin isoja eroja tässä muuttujassa. Yleistäminen ja geneeriseen malliin pakottaminen on yksi pahimmista virheistä.

MODUULI: Ympärivuotista kesäkuntoa tukeva ravitsemus

Ravitsemus herättää paljon keskustelua tänä päivänä. Some on täynnä toinen toistaan viisaampia some guruja, jotka huutavat sitä oikeaa omaa totuuttaan. Ravitsemusasiat eivät ole monimutkaisia, mutta miksi juuri tässä aiheessa metsä katoaa nopeimmin puilta? Mikä asia on ratkaisevin esimerkiksi rasvanpoltossa ja Miksi? Mihin asioihin fokus kannattaa laittaa ja mihin taas ei. Mistä tunnistat itseoppineen some gurun

MODUULI: Voima –ja lihaskuntoharjoittelun rooli kokonaisuudessa

Miksi tämä tärkeä liikuntamuoto tulisi istuttaa harjoitusviikkoosi tavalla tai toisella? Miksi se on kiinteytyjälle tärkeämpi kuin yliammutut aerobisen harjoittelun määrät. Riittääkö vastaavasti kotona tehty lihaskuntoharjoittelu minkälaisiin tuloksiin?

MODUULI: Matalatehoinen aerobinen peruskestävyysharjoittelun hieman yllättävä rooli kokonaisuudessa?

Onko tämän työkalun tärkein rooli rasvanpolton optimointi vai jokin täysin muu? Miten voima -ja kestävyysharjoittelu tulisi yhdistää, jotta kokonaiskuormitus pysyy tasapainossa. Yleisimmät virheet kestävyysharjoittelun toteutuksessa.

MODUULI: HIIT intervalliharjoittelu voi sabotoida koko projektin

Onko HIIT intervalliharjoittelu niin supertehokasta rasvanpolttoon ja kunnon kohottamiseen kuin useat tahot väittävät? Vai onko se vain yliarvostettu riskitekijä kokonaisharjoittelussa. Mikä on perimmäinen perusidea rasvanpolttajan intervalliharjoittelussa, kuinka paljon sitä viikkoon mahtuu, milloin sitä taas ei kannata tehdä?

MODUULI: Salainen ase rasvanpolttoon?

Mikä liikunnan saralla on ylivoimaisesti aliarvostetuin tekijä rasvanpolttoon ja kunnon kohottamiseen liittyen? Mikä rooli tällä osatekijällä a) rasvanpoltossa b) tuki- ja liikuntaelimistön terveyden ylläpitämisessä c) pohjakunnon parantamisessa d) kaikessa hyvinvointiin liittyvässä. Mistä tiedät onko juurkin tämä oma pullonkaulasi kehittymistä ajatellen?

MODUULI: Vasteiden seuranta

Mitä edistymisen todentamiseen liittyviä asioita kannattaa projektin aikana seurata? Mitkä menetelmät yksinään ovat erittäin heikkoja tapoja todentaa tuloskehitystä?

MODUULI: Havainnollistava esimerkki ruokailumallin koostamiseen

Käyn videolla havainnollistaen läpi, miten ruokailun kriittisen tärkeät perusperiaatteet nivoutuvat käytännön ruokailumalliin. Miltä rasvanpolttoa aikaansaava ruokailumali näyttää paperilla? Miksi mikäkin perusperiaate on kriittisen tärkeä kokonaisuuden kannalta? Tämän jälkeen ymmärrät rasvanpolttoa tukevan ”kaavan” ruokailumallin taustalla.

MODUULI: Paluu tauolta harjoitusmalli

Kerron tällä videolla, kuinka jo sadat sohvaperunat tai pidemmän treenitauon jäljiltä palaavat naiset ovat saaneet jo kuukaudessa vankan kestävyys ja voimapohjan kuntoon taaten samalla projektille varsin lentävän lähdön. Tätä mallia noudattamalla vältät monille niin tyypillisen alkumetrien yli-innostuksesta johtuvan yliharjoittelun sekä treeni-innon totaalisen lopahtamisen.

Moduuli sisältää myös pdf tiedostona olevan ja kätevästi talteen ladattavan konkreettinen harjoitusohjelman, päivärytmitysmallin ja voimaohjelman harjoitusliikkeineen.

Kaikissa ohjelman liikkeissä on laadukkaat ja havainnollistavat ohjevideot, sarjat, toistot ja palautusajat.

MODUULI: Aktiiviliikkujan harjoitusmalli

Kerron tällä videolla, kuinka nostat treenisi seuraavalla tasolle ja takaat samalla harjoittelun nousujohteisuuden periaatteen toteutumisen. Tällä mallilla 70-80% asiakkaistani on tehnyt kovinta tuloskehitykstä 4-8 viikon aikana. Malli on selkeästi jo paremman pohjakunnon omaavalle aktiiviliikkujalle, mutta sen keskiössä on myös palautumispää edellä tapahtuva toiminta. Laatu siis ennen määrää. Aina.

Tämäkin moduuli sisältää pdf tiedostona olevan ja kätevästi ladattavan konkreettinen harjoitusohjelman, päivärytmitysmallin ja voimaohjelman harjoitusliikkeineen. Kaikissa ohjelman liikkeissä on laadukkaat ja havainnollistavat ohjevideot, sarjat, toistot ja palautusajat.

MODUULI: Aktiivisesti päivittyvä liikepankki

Aktiivisesti päivittyvä liikepankki kuntosali ja lihaskuntoliikkeistä on yli 400 harjoitusliikettä sisältävä, erityisen paljon kiitosta saanut, kokonaisuus, jota vastaavaa et löydä miltään verkkokurssilta Suomessa.

Tämän kautta sinulla on rauhassa aikaa tutustua lukemattomiin erilaisiin voimaharjoittelu -ja lihaskuntoliikkeisin, joita käytän asiakkaillani.

Se pitää sisällään myös aktivoivia, korjaavia ja huoltavia harjoitteita.

Ja mikä tärkeintä: se päivittyy ja kasvattaa sisältöään jatkuvasti.

liikepankki

KUVAKAAPPAUSPALAUTE LIIKEPANKISTA: Vastaavaa liikepankkia et löydä toistaiseksi mistään Suomessa tarjolla olevasta verkkovalmennuksesta.

Sinua ehkä edelleen kiinnostaa onko puheilleni minkäälaista todellista katetta ja totuuden perää? Ymmärrän sen täysin.

Annetaan siis muutamien asiakkaideni tulosten ja muutoskuvien puhua puolestaan.

Minkälaisia tuloksia asiakkaani saavat aikaan? Alla muutamia case esimerkki:

Case 1: Kokenut aktiiviliikkuja rasvaprosentti 15% –> 10 %

pyöreät pakarat

Case 2: Intohimoinen ryhmäliikuntatunneilla kävijä Rasvaprosentti 23,5% –>16,7%

personal trainer kokemuksia

Case 3: Liikuntamäärien puolittamisella tuloskehitys katosta läpi Rasvaprosentti 25,1 –> 14,1 %

Case 4. Laihaläskistä kohti kiinteää kehoa Rasvaprosentti 31,2 % –> 18 %

Alatko vakuuttumaan pikku hiljaa? Syytä olisi, koska tämän verkkovalmennuksen tulet saamaan kaikki avaimet pysyvään kesäkuntoon.

Mennään eteenpäin…

KUTSUVAT MINUA “TAIKURIKSI” – VALMENTAJASI MARKO KUOPPASALMI

Olen Marko Kuoppasalmi ja monet ovat sitä mieltä, että olen Taikuri siinä mitä teen.

Olen erikoistunut tehokkaaseen kropan muokkaamiseen ja inspiroiviin elämäntapamuutoksiin.

Minut tunnetaan personal trainerina, joka saa aina asiakkailleen poikkeuksellisen kovia tuloksia.

Näissä asioissa olen kiistatta Suomen kärkiosaajia:

 • Kiinteytyminen ja rasvanpoltto
 • Kehonmuokkaus ja lihaskasvu
 • Pysyvä laihtuminen terveellä tavalla

Minua ei juuri kiinnosta trendit tai julkisuudessa näkyminen.

Minua motivoi tasan yksi asia: asiakkaideni mitattavat tulokset!

Tulosvastuullinen valmentaminen on mitä teen, ja tulokset puhuvat puolestaan.

Asiakkaani myös tietävät tämän, ja ovat siksi aina kartalla missä tulosvauhdissa mennään.

Valmennusfilosofiani tukeutuu yksinkertaisesti tavoitteista johdettuun voimaharjoitteluun ja urheiluravitsemuksen optimointiin.

Enempää ei yksinkertaisesti tarvita – kokemukseni mukaan mitä helpommin sisäistettävä ohjelma, sitä helpompi sitä on noudattaa.

Vaikka en julkisuuteen varsinaisesti hakeudukaan, olen silti esiintynyt useissa eri medioissa (mm. Helsingin Sanomat, Yle aamu TV, MTV3, Yle Puhe, Iltasanomat, Iltalehti, Fit Body, Me Naiset), alan julkaisuissa.

Valmennuksiini matkataan pitkienkin matkojen takaa eri puolilta Suomea, koska kasvotusten valmennettaessa pääsee ammentamaan sitä kuuluisaa “hiljaista tietoa” mitä ei kirjoista tai kursseista löydy.

Tiedän kollegojeni hämmästelevän mikä tulosten taustalla oleva salaisuuteni on. He tietysti haluavat tehdä asiakkailleen yhtä hyvää jälkeä. Kaikilla on kuitenkin myös omat esikuvansa, niin myös minulla. Kunnioitan minulle mentorina toiminutta personal trainer Timo Haikaraista erittäin paljon. Vuosien intensiivisen yhteistyömme kautta olen päässyt ammentamaan juuri sitä harvinaista erikoisosaamista ja hiljaista tietoa mitä virallisilla kursseilla ei käsitellä.

Mutta tämä riittää minusta.

Olen saanut tosi paljon kiitosta tästä verkkokurssista. Moni on ihmetellyt miksi se on ilmainen? 

Huomasin juuri itsekin, että olen rakentanut sinne tässä parin viimeisen vuoden aikana niin paljon materiaalia, että sitä vastaan on varsin kohtuullista pyytää myös pientä korvausta. 

Nyt on aika toimia. 

Tämä kurssi on tästä eteenpäin maksullinen. 

Nopeasti reagoimalla, saat sen kuitenkin käytännössä ilmaiseksi. 

Hinta nousee nimittäin 2€ vuorokaudessa. Näet alta näet aina reaaliaikaisena tämän päivän hinnan.


Nouseva hinta:

Valmennuksen hinta nousee 5€/vrk ja alta näet tilanteen missä mennään.

Hinta tänään:

Hinta huomenna:

 

Kyllä luit oikein!

Hinta on nyt tuo ja voit nopeasti laskea mitä se on viikon päästä, kuukauden päästä, kahden kuukauden päästä jne… Ole siis nopea!

En ole vielä päättänyt kurssin lopullista hintaa koska sisältö päivittyy jatkuvasti, joka tarkoittaa samalla valmennuksen arvon nousemista.

Tällä hetkellä sen todellinen markkinahinta on jo helposti kolminumeroinen luku.